Publicitat
Societat · 9 d'Agost de 2018. 12:49h.

Autobusos pels "presos polítics"

Òmnium farà campanya entre els turistes per tota la costa catalana

Autobusos pels "presos polítics"

Òmnium Cultural posarà en marxa tres autobusos que recorreran durant dues setmanes les ciutats més turístiques de la costa catalana explicar als turistes que visiten que a l'Estat espanyol "va fer servir la força per aturar un referèndum, té nou presos polítics, set exiliats, 1000 investigats". El lema dels autobusos és "llibertat presos polítics i exiliats" en anglès, francès, castellà i català.

El portaveu de l'entitat sobiranista, Marcel Mauri, ha explicat que un dels tres autobusos "serà una exposició ambulant" amb "panells informatius i vídeos de l'1-O i de la repressió que hi ha hagut: presos polítics, exiliats i investigats per defensar l'autodeterminació".

Mauri ha explicat que els voluntairs d'Òmnium també "repartiran material informatiu als turistes: adhesius i samarretes amb el lema 'Free all catalan political prisioners' i postals que explicaran en anglès l'1-O, la repressió policial, l'existència de presos polítics i exiliats i la regressió democràtica que viu l'Estat espanyol".

"Els volem explicar allò que les postals boniques no permeten veure i que és la vulneració flagrant de drets i llibertats que ha portat a tenir gent a la presó per exercir aquests drets", ha detallat Marcel Mauri. L'entitat sobiranista també farà una penjada de cartells en anglès i francès per tota la costa catalana.

Finalment, creu que "cada visitant que conegui la realitat del nostre país es convertirà en un altaveu a favor de la democràcia i els drets humans, no només per Catalunya, sinó per Europa i el món". "El nostre objectiu és donar a conèixer la nostra realitat, despertar consciències i internacionalitzar la situació política de Catalunya al món", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 La Victima, Lloret, 10/08/2018 - 11:31

I duru! El tema indepe no interessa a ningú d 'Europa ni de cap lloc normal. Aquesta gent no s' entera de res...estan aborregats in eternum.

#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 09/08/2018 - 21:06

Vosotros seguid tocando las narices al turista, que viene a tomar el sol y no a que le molesten con chorradas que le importan un bledo. Y en todo caso, y si entiende algo, puede que sienta envidia porque en España se entrulla a politicos delincuentes cosa que también le gustaria hacer en su país.

#24 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/08/2018 - 20:37

"Òmnium hará campaña entre los turistas por toda la costa catalana"


Sobre tot que no els hi ensenyin aixo :

https://www.youtube.com/watch?v=zPOPe9Tzev0

#23 Onofre, La Fullaca(Osona), 09/08/2018 - 19:24

Això d'els autobusos em recorda la campanya que van fer un grup molt de dretes que em sembla recordar es diu "Hazte oir"

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/08/2018 - 18:27

Pero aquesta intrepida gent no s´ha enterat encara que la mare carbassera i el seu maromo van avisar al FAQS del 28 de juliol que marxaven de vacances i van decretar que la rabulusio quedava oficialment aturada fins a nova ordre ?