Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2013. 21:05h.

Autocrítica sobre l'ANC

Miquel Sellarès critica les 'ganivetades' internes en aquest organisme

Autocrítica sobre l'ANC

Imatge de l'article

Miquel Sellarès, exsecretari de comunicació del Govern amb el tripartit, el qual ha donat suport a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha criticat les 'ganivetades' internes en aquest organisme. Sellarès, en un article publicat a El Punt Avui, es pregunta "on és l'ANC?" i assegura que "he pogut sentir algunes intervencions que m'han posat en alerta".

"He començat a veure, amb preocupació, que a l’ANC hi rebroten alguns dels mals endèmics de l’independentisme històric. Ja no escolto propostes engrescadores i, en canvi, sento volar ganivets", assegura abans de dir que "m’esgarrifa escoltar segons quines coses i m’adono que sembla que s’hagi perdut la frescor i la imaginació de les etapes inicials".

"Sempre hi haurà freakies, llepafils, il·luminats..., però allò que ha de prevaldre és la bona gent de l’ANC per sobre d’aquests elements que, abans i ara, amb les seves migrades estratègies, havien posat i posen pals a les rodes a la Catalunya que es mobilitza amb il·lusió i decisió", afegeix.

D'altra banda, diu que es troba "amb maniobres difícils d’entendre que van endarrerint les eleccions (inicialment convocades per al dia 11 de maig passat i ara ajornades fins al dia 8 de juny, si no surt una altra excusa per endarrerir-les més) i observo com el secretariat antic va prenent decisions que s’assemblen cada cop més a les purgues internes de segons quins partits, ja fa temps enterrats".

També afirma que el que més "em preocupa" és que "enlloc he trobat cap document que demostri que l’ANC segueix al capdavant del procés, que hi ha idees clares, una estratègia ben definida i necessàriament complexa, atesos els diferents escenaris que tenim oberts".

"Estic observant, entre perplex i preocupat, que comencem a caminar enrere. Però encara hi som a temps. Hem de recuperar la intel·ligència, la il·lusió i la gosadia de les etapes inicials i reprendre el camí amb tot allò que hem après. Només amb la celebració immediata de les eleccions i amb una votació majoritària basada en els projectes que se’ns presentin i no en les persones, personetes i personatges, podrem sortir d’aquest atzucac i podrem assolir el final desitjat", manifesta.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, BCN, 26/05/2013 - 18:18

Infla sus aportaciones al resto del país
Cataluña maquilla la balanza fiscal para justificar su "España nos roba"
La Generalidad afirma que Cataluña aportó al resto del Estado 16.543 millones de euros netos en 2010, pero infla esta cifra en su propio beneficio.

#9 BEJOTA, bcn, 24/05/2013 - 20:26

Josep Piqué com a president del Cercle ha dit que el procés sobiranista no és tractarà per la voluntat internacional de l?entitat. En realitat el Cercle té pànic al procés

#8 JM, Badalona, 24/05/2013 - 15:16

Aquest individu sort té de poguer viure dels impostos q paguen els altres, del contrari ja faria temps que hauria tancat la seva paradeta.

#7 Gongylus, Girona, 24/05/2013 - 13:11

Aneu amb compte, no oblideu que el CNI fa temps que s'està infiltrant a tot arreu (com va fer amb ETA). No us deixeu desunir, no caigueu en les provocacions ni els enfrontaments. Vigileu, estigueu atents!

#6 Terraxa, Terrassa, 24/05/2013 - 10:49

Si el sr. Sellarès vol fer autocrítiques que comenci per ell mateix.
En tindrà per una bona estona.
I quan acabi, que segueixi per la seva fundació.

Caldrà que es posi una màscara antigas, per què la ferum de tot plegat és asquerosa.