Publicitat
Societat · 21 de Desembre de 2020. 09:29h.

Autònoma enfurismada

"Per què no us traieu el sou?", pregunta al Govern

El Gremi de Restauració de Barcelona ha compartit un vídeo d'una restauradora d'un poble de Girona que critica el Govern per les mesures adoptades per frenar el repunt de contagis i reclama als membres de l'Executiu que renunciïn al sou fins que acabi la pandèmia.

Després que el Govern hagi decretat que la restauració, a banda de fer menjar per emportar- només pot obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda, l'emprenedora ha denunciat que "gràcies al Govern només tenim deutes, deutes i més deutes". "No ens deixeu treballar perquè, segons vosaltres, la millor manera d'acabar amb aquesta pandèmia és tancant i donant pel cul a l'hosteleria", ha exposat.

"Heu pensat que potser en el transport públic hi ha més contagis que en un bar? Ho heu pensat? Ho heu estudiat això? Encara no he sentit els percentatges dels contagis que hi ha en la restauració i els que hi ha en el transport públic? Per què no ens ho expliqueu?", ha preguntat.

La restauradora ha demanat "com preteneu que puguem viure o sobreviure? Com? No ens deixeu treballar, no ens deixeu fer caixa; però sí que hem de pagar totes les coses puntualment". "Perquè clar, sorpresa, si no pagues els impostos quan toca, et cobren un 20% més; si no pagues autònoms, encara et donaran més pel sac, i així una rere l'altra... però vosaltres us renteu les mans, us és igual", ha lamentat.

"I una merda! Sou uns cabrons! I ho gestioneu com el puto cul! Teniu uns collons massa grossos! No teniu ni idea del que esteu fent! L'únic que esteu fent és dir que la gent ha de posar una mica de la seva part... Poseu-la vosaltres, cabrons! Per què no us traieu el sou? Per què no us traieu el sou fins que s'arregli la pandèmia? Ja veuríeu com us espavilaríeu a prendre unes decisions correctes. Però no, feu els que us dóna la gana", ha etzibat.

Finalment, ha criticat que "la gent pot anar a les segones residències, la gent pot anar a veure un familiar fora de la comarca i, fins i tot, fora de Catalunya; però els bars han d'estar tancats". "Aneu a prendre pel cul! Feu una gestió pèssima! Sou uns cabrons!", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#47 Badalona, Badalona, 23/12/2020 - 13:19

Pues eso mismo harían en una hipotética independencia, lo que les diera la gana. Y vosotros matando vuestra frustración con vídeos de youtube. Jajajjajajajj. Disfrutad de vuestros señores feudales jajajjakja. In-inda- independencia. Jajjakak. Tenéis que enfrentaros a ellos. Una de dos.... O dejáis de pagar impuestos o abrir.... Abrirrrr todos..

#46 Die Frage, Girona, 22/12/2020 - 19:30

Compartim totalment els planys d'aquests comerciants autónoms i llurs crítiques contra l'estament format per lladregots que actualment maneguen el nostre malhaurat país. Pero tot i no volent ser malpensat, em dol manifestar que tinc el convenciment que molts d'aquests menyspreats comerciants que paguen els sous dels polítics, encara els votaràn.

#45 Xesco, Poblenou, 22/12/2020 - 15:42

Si voleu teniu la solució a ma. Es molt fàcil. Que tots els que treballen al sector de l’hosteleria facin un comunicat dient que a les properes eleccions no votaran ni a ERC ni a Junts. Ja veureu que ràpid d’arreglar. Sinó, no els voteu. Que n’aprenguin

#44 Marc66, Calafell , 22/12/2020 - 14:13

Pero si con el lazo estaba todo resuelto... Lazito, la guerra de urquinaona, cierres de la economía, golpes de estado... Esa era la billante política económica que había para Cataluña. Pues a disfrutarla.

#43 Els fets i les causes, Girona, 22/12/2020 - 10:58

Te raó aquesta persona afectada pels incompetents al poder, esperem que quan tocava no hagi votat (potser repetidament) aquesta colla d'incompetents que ara justament critica i esperem que quan toqui de nou no ho torni a fer. No ho tinc massa clar, si aquest fos el cas, malament rai, especialment per ella mateixa.