Publicitat
Societat · 24 d'Octubre de 2012. 22:19h.

Aznar augura abans la ruptura de Catalunya que la d'Espanya

"Catalunya no podrà romandre unida si no roman espanyola"

Aznar augura abans la ruptura de Catalunya que la d'Espanya

Aznar, entre Vargas Llosa i Rajoy, durant el lliurament del premi

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, ha dit que "Espanya no es trencarà. I afegeixo, per als que juguen irresponsablement amb les coses importants, que Espanya només podria trencar-se si Catalunya patís abans la seva pròpia ruptura com a societat, com a cultura i com a tradició".

"Catalunya no podrà romandre unida si no roman espanyola", ha remarcat Aznar durant el lliurament del IV Premi FAES de la llibertat a l'escriptor Mario Vargas Llosa.

Segons l'expresident del PP, "qui pensi que només està en joc la unitat d'Espanya s'equivoca. Abans que això, està en joc la integritat de Catalunya". L'excap de l'executiu estatal ha reblat que "ja que el nacionalisme ens ha deixat clar el que podem esperar d'ell fem el que fem, potser ha arribat el moment d'abordar una reforma que ens permeti tenir un Estat més ordenat, més eficient, més just".

Davant d'aquesta hipòtesi recentralitzadora, Aznar ha alertat que "qualsevol fórmula federal, confederal o del tipus que sigui, que pretengui o requereixi la fallida de la sobirania nacional és inviable".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 pep, ripoll, 25/10/2012 - 19:54

Em descuidaba de fer notar que la foto es digne dels tres monos de la felicitat; no parlar, no veure, no escoltar.

#19 David, Barcelona, 25/10/2012 - 17:56

¿ Aznar dice eso haciendo referencia a Tarragona?
Veo ya el panoprama futuro. El Estado pactará el proceso de independencia de Catalunya, pero aquellas provincias, como Tarragona, que quieran seguir siendo españolas, se deberá respetar dicha voluntad popular.

#18 Labuan, Lleida, 25/10/2012 - 17:50

Però si hauria de sortir cada dia amb una bajanada més grossa, cada cop que obre la boca estem més aprop del que volem...

#17 Joaquim, Barcelona, 25/10/2012 - 12:56

Aquets psicòpata hauria d´estar tancat per promoure la guerra a l´Irak. Bush, Blair i Aznar a la presó. Quin hipòcrita està fet aquest petit home mediocre. Li vomitaria a sobre, quin fàstic que em fot......cap a un 1000000 d´iraquiians morts i 200 espanyols el 11M per culpa del trio de les Azores.

#16 Pepet, Valencia, 25/10/2012 - 12:45

http://www.teresafreedom.com/modules.php?name=News