Publicitat
Societat · 27 de Febrer de 2012. 08:27h.

Aznar creia que Catalunya fomentava la immigració pakistanesa i magribina

L'expresident espanyol pensava que la Generalitat ho feia perquè era fàcil integrar-los lingüísticament

Aznar creia que Catalunya fomentava la immigració pakistanesa i magribina

Aznar, amb Pujol, en una foto d'arxiu

Les filtracions de correus electrònics de la companyia privada d’espionatge americana, Stratfor que ha fet Wikileaks i que recull Público, revelen que els espies estaven convençuts que Aznar creia que el govern català fomentava la immigració del Pakistan i d'Algèria per motius lingüístics.

El responsable de Geopolítica de Stratfor, Reva Bhalla assegura que Aznar sosté que “el Govern de Catalunya fomenta la immigració des del Pakistan, Algèria, etc perquè poden integrar-los lingüísticament amb més facilitat, en oposició als hispans”. "Així, també és el lloc del país on hi ha més imams radicals", afegeix Bhalla.

Aquests correus també revelen que els espies se’n burlaven d’Aznar i de les seves idees. Stratfor treballava per a diversos governs, entre ells l'espanyol. En els primers correus publicats es pot llegir la conversa entre el director de Geopolítica de Stratfor, Reva Bhalla, que feia broma sobre la conferència d’Aznar a Georgetown: “algú té preguntes per a l’exprimer ministre espanyol Aznar? no fos cas que em quedés adormit”.

Sobre la seva ideologia, Bhalla assegurava que Aznar és “un ultra… molt més extremista que els funcionaris israelians. Creu que tots els terroristes són iguals i que només una guerra total pot derrocar-los”.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#28 NTI, Barcelona, 03/02/2021 - 20:15

Pues a día de hoy, 03/002/2021, sabemos que tenía razón. No soy "indepe" y menos me considero como tal, pero Barcelona está hecha mierda por culpa de la comunidad pakistaní. Pisos patera en todas partes, te persiguen en Badalona y Sant Adriá para robarte el móvil, y cuidado si los tienes de vecinos... son una mafia hasta con los suyos.

#27 Camacho, Sitges, 29/02/2012 - 11:46

Sí senyora, ara resultarà que la meitat de la població de Catatònia té "permís de residència, treball o estudi"... o de xoriçar carteres.

#26 Analia@hotmail.com, Barcelona, 28/02/2012 - 21:19

Estoy cansada de de escuchar a los indepes que ladran en este blog repitiendo qe prefieren a los moros y paquistanies que a los latinoamericanos porque no quieren aprender catalá... Si es que entras en un paki y estan todos escuchando sardanas y parlant catalá jeje. fem pais jeje

#26.1 Jaume Labufes, Reus, 29/02/2012 - 11:43

Sí, sempre és millor que tu i el teu gos bordeu, que no pas que us ho feu pel carrer, tot escampant la merda pels països estrangers... has provat de fer tot això a casa teva?.

#25 amadeus, Barcelona, 28/02/2012 - 20:20

Es normal que lo creyera. Recuerdo las declaraciones de algún miembro de la Generalitat manifestando justamente lo mismo: preferían inmigrantes que no fueran latinos porque consideraban que con ellos, al no saber castellano, era más fácil que optaran por aprender catalán.

#24 Ramon, Barcelona, 28/02/2012 - 13:20

Això és mentida, eh, a Catatònia, antigament Catalunya, gairabé no n'hi ha cap, de moros, ni de pakis. De sudacas, encara menys. Tots som catalans autèntics... autènticament importats per les "ambaixades" que el M.H. Espanol del Ano mai no va arribar a obrir ni al Magreb ni a Sudacalàndia.