Publicitat

Joan Guix deixa la conselleria per motius personals

Baixes a Salut

Joan Guix

El secretari de Salut Pública de Govern, Joan Guix, deixa el seu càrrec per motius de salut, segons ha informat aquest dijous l'Executiu català en un comunicat. La cara visible de la Generalitat en la gestió de la pandèmia ha pres aquesta decisió “coincidint amb l’evolució a la baixa de l’epidèmia”.La renúncia es farà efectiva dimarts vinent quan s’aprovi en la reunió del Consell Executiu.

Guix va assumir la Secretaria de Salut Pública l'any 2015. El Govern destaca que “una de les seves principals fites durant aquest mandat ha estat la recuperació de l’Agència de Salut Pública de Catalunya”. El Departament de Salut informa que continuarà com a president de la Corporació Sanitària del Maresme i la Selva, un càrrec que ocupa des del mes de març del 2019.

Joan Guix ha estat director del Servei Regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i gerent de l’Institut Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 un musclu, bcn, 29/05/2020 - 10:30

Pies para que os quiero....sortin cag..t llets

#4 botifler1914, wATERPUS, 29/05/2020 - 09:56

Este señor con su lacito fue de los primeros en negar la gravedad de la pandemia y luego en tomar las primeras y muy equivocadas decisiones, ha ido perdiendo el favor de la consellera, dimite por su salud, sobre todo, judicial.

#3 Santi, Barcelona, 29/05/2020 - 09:21

Tots son iguals... covards com rates, miserables, molt valents davant d'un microfon o davant del ramat, enganyant i mentint, pero quan els descobreixen s'amaguen o fugen com rates amagats al maleter d'un cotxe. I aquest ja te la por al cos:
https://www.dolcacatalunya.com/2020/04/coronavirus-el-video-que-la-generalitat-querria-borrar/

#2 Jvcs, Barcelona, 28/05/2020 - 22:23

Soltar lastres incomodos ante el juzgado , pero tendrá que verselas con verges y homrani delante del juez.
Van a caer muchas mentiras de estos golfos , la justicia espera guix

#1 Timbaler , Bcn, 28/05/2020 - 22:05

Siempre le perseguirá la desazón de haber aceptado las recomendaciones del Servei d’emergencies mediques de 24 de marzo 2020 que dejó a muchos pacientes mayores de 75 años sin derecho a UCI y sin haber hecho nada por llevarse a dichos pacientes a las comunidades de Valencia y Andalucía, que ofrecieron camas de UCI