Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2017. 10:54h.

Bancs contra cotxes a la superilla

Els veïns creuen que afavorirà el botellot

Bancs contra cotxes a la superilla

Seients instal·lats a pocs metres de la calçada

Els canvis que està realitzant l'Ajuntament de Barcelona a la superilla del Poblenou no estan agradant als veïns. Entre les mesures que critiquen, hi ha la instal·lació de bancs i cadires a un metre de distància de la calçada, per on circulen vehicles. Tampoc estan satisfets amb la col·locació de testos de grans dimensions.

Els veïns consideren que aquestes modificacions són “nyaps” i han recordat que la superilla del Poblenou era una prova pilot que, segons la seva opinió, “no ha funcionat” i per la qual cosa demanen la seva retirada. De fet, la Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou té previst manifestar-se els dies 16 i 19 de gener tallant diversos carrers del barri.

Un dels veïns, en Miquel, ha denunciat a twitter que “l'alcaldessa habilita el primer 'botellón' al mig de la Superilla del Poblenou”. Josep Munt, per la seva banda, ha ironitzat a la mateixa xarxa social preguntant si “la Superilla ja disposa d'heliports per a OVNIS! O és un nou rodatge a Poblenou? L'entorn es inquietant i desèrtic; com manen els cànons!”.

Una altra veïna molesta amb la iniciativa del govern municipal, Montserrat Tudela, ha piulat que “no era una prova pilot? Ens han enganyat. Els veïns no la volem, és un desert i un caos pels carrers del voltant”.

Bancs i seients col·locats a la superilla del Poblenou

8 Comentaris

Publicitat
#5 Manuela , Barcelona , 16/01/2017 - 12:51

Los vecinos sí que queremos la SUPERILLA .Soy vecina y puedo afirmar que somos muchos los que estamos encantados con los beneficios que la creación de las Superillas reportará a todos barceloneses. Necesitamos espacios libres para limpiar el cielo de nuestra ciudad.
La manifestación ha sido seguida

#4 fran-bcn, bcn, 06/01/2017 - 19:50

Visc a Sarria- SV i on abans es podía aparcar ara hi ha bancs, i per les nits grups de joves no paren de xerrar a grito pelado i porros a tutipleni.....No se que contamina mes.....

#4.1 pepe.-., andorra, 06/01/2017 - 21:18

igual es una maniobra de distraccion, mientras tu estas pendiente de los del botellon, te olvidas de q con la otra mano, te estan quitando la cartera...

#4.2 Pragman, Hospitalet de Llobregat, 07/01/2017 - 08:35

Si beben mucho y fuman porros deben tener cuidado que entonces ya no hace falta la burundanga. También si se enganchan y son de familias quiero y no puedo igual deben hacer cosas de tratamiento médidoc externalizado para así

#4.3 Pragman, Hospitalet de Llobregat, 07/01/2017 - 08:37

de esta manera conseguir pingües ingresos exentos de tributar y cotizar para mantenerse el vicio. Empiezan por los porros y mal asesoradas y asesorados estas jóvenas y estos jóvenes acaban con las porras (no de cuerpos policiales).

#4.4 pepe.----, andorra, 09/01/2017 - 14:20

si lo unico q hacen es beberse unas cervezas y fumarse unos porros en la calle sin molestar a nadie, no veo donde esta el problema, otra cosa es q la lien parda cada vez....A mi los q me molestan son los q toman decisiones unilaterales sin consultar a los vecinos, pq ellos tambien tienen derecho a decidi

#2 pepe.-., andorra, 06/01/2017 - 14:09

ingenieria social, lo de menos es lo de la superisla, de lo q se trata es de ver hasta donde aguantan las personas cuando les chuleas. En Can Fanga estan en eso, a ver hasta donde aguantan. Pq de los 400 amigos de colau q quiere enchufar, nadie a piado.

#1 Pepet, BCN, 06/01/2017 - 13:42

Què es pot demanar a una alcaldesa que al seu curriculum REAL només consta el ser "agitadora social" i defensar una plataforma hipotecaria quan ella vivia de lloguer? Doncs res. Ja ho veilleu,..només viu de generar "espectacle" i situacions esperpèntiques.
Recomano que es dediqui al TEATRE.