Publicitat
Societat · 29 de Febrer de 2016. 11:11h.

Baños equipara Estat Islàmic a “qualsevol Exèrcit occidental”

L’exdiputat de la CUP considera que un jove jihadista “és exactament el mateix que un soldat de l’OTAN”

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha comparat Estat Islàmic amb “qualsevol Exèrcit Occidental” durant la tertúlia d’El món a RAC1, fet que ha provocat la indignació de Pilar Rahola i Joan López Alegre. “És exactament el mateix que un marine nord-americà de divuit anys o que un soldat de l’OTAN”, ha afirmat.

“Què els hi donen? una pàtria. A la Guàrdia Civil posa ‘Todo por la Patria’”, ha afegit. Rahola ha intervingut per preguntar a Baños si “m’estàs comparant la Guàrdia Civil amb un jihadista?”. L’exdiputat ho ha negat però li ha retret aleshores que “esteu tots flipant de com és possible que un jove vagi a matar o morir quan resulta que matar i morir és l’ofici de qualsevol Exèrcit Occidental”.

També ha denunciat que l’Exèrcit dels EUA recluta joves “de les convencions de videojocs”. “No flipeu amb quina és la psicologia d’un jove de 18 anys que li fan anar a matar quan resulta que és la mateixa psicologia d’un jove de 18 anys que li fan anar a l’Irak. La psicologia i els mitjans de reclutament són els mateixos”.

Antonio Baños ha defensat que “els mitjans de reclutament són similars”. També ha considerat que la diferència entre Estat Islàmic i un Exèrcit d’un país democràtic és que “uns tenen diners i els altres no”.

Baños
Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#80 Juanjo Menéndez, Barcelona, 14/03/2016 - 17:33

A aquest "senyor", no li falta ni li sobra alguna cosa? Ho pregunto, perquè les seves afirmacions no són pròpiament les d'un home...

#79 PepetCabrejat, Bcn, 01/03/2016 - 10:14

Pobre Baños, porta un cacau mental de nassos, segur que la seva cançó preferida és 'Imagine' d'en Lennon. Està fatal.

#78 Lucas, Bcn, 01/03/2016 - 10:03

Yo creo que tienen montada una oficina de reclutamiento del EI
Sí tanto le gustan.... que salgan sus diputadas con burka. ......o su madre y sus hijas

#77 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 01/03/2016 - 03:22

2015 fue el año de la eclosión de los partidos de la denominada NUEVA POLÍTICA. 2016 está siendo el año de la gran decepción y el nacimiento de una nueva reclamación ciudadana: QUEREMOS UNA, NO NUEVA, SINO UNA MEJOR POLITICA.

#76 pepe., andorra, 01/03/2016 - 02:35

por mucho menos, a algunos yugoslavos los han mandado a la haya, quemar prisioneros en jaulas es delito de lesa humanidad, si conoce algun soldado de la otan q lo haya hecho, q denuncie. Es como decir q un wafen ss es igual q un GI o un tommy o un poilu. Eso si, como chiste, es bueno.