Publicitat
Societat · 8 de Setembre de 2019. 12:06h.

Baralla de menas a l’Hospitalet

Veïns pregunten: "on són els tutors ara?”

Baralla de menas a l’Hospitalet

Un grup de menas va provocar una baralla al barri de Sant Feliu de L’Hospitalet dies enrere, fet que ha provocat que els veïns del barri, que inicialment van donar suport a tenir-los com a veïns, s’hagin mobilitzat ara per a  la seva expulsió. “On estan els tutors ara?”, preguntava una veïna que va gravar la baralla.

La batussa, segons recull @BNCHelpers, es va originar després que els menors “assetgessin sexualment unes adolescents”. Això va provocar la resposta de joves del barri i la posterior baralla entre els dos grups.


Ara els veïns recullen signatures per a tancar el centre, malgrat que recorden que van mostrar el seu “compromís i suport al projecte” després que des de l’Ajuntament els hi garantissin que la presència dels menas “no alteraria l’habitual convivència pacífica al barri”.

En aquest sentit remarquen que “set mesos després s’ha demostrat un absolut fracàs: robatoris, alguns amb agressió, incivisme, violència i baralles en grup mai vistes al barri”.

També destaquen que s’ha vist “augmentada significativament la presència policial al barri. És l’exemple més evident de com aquest projecte ha estat un error des del principi”.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#26 Menjamela Grandi, Anapurna, 09/09/2019 - 15:37

Vecinos: eso os pasa por creeros a los políticos nacicatalanistas multiculturetas. La próxima vez que os quieran enchufar un cargamento de menas, les decís que se los lleven a Sarriá-Sant Gervasi.
Ya veréis qué pronto los devuelven a Marruecos!!

#25 marc, barcelona, 09/09/2019 - 11:00

No se de dónde sacáis la información, lo de la pelea es cierto, pero me explicáis quien os ha dicho que han aumentado las patrullas? "También destacan que se ha visto "aumentada significativamente la presencia policial en el barrio."

Enviar 2 furgones y 3 patrullas no quiere decir que haya aumentado, porqué yo no he visto absolutamente a nad

#24 carn d'olla, Barcelona, 09/09/2019 - 10:33

Només el retorn d'un govern autoritari que endureixi la Llei, augmenti les penes dels delictes, empresoni als delinqüents, passi dels jutges febles, incrementi els efectius policials i el recursos als jutjats, expulsi del país als estrangers delinqüents I menas i manters i assentats delinqüents, i traficants), etc., aconseguirà la seguretat ciuta

#24.1 Jaume, Mataró , 09/09/2019 - 11:11

Carn d'olla.... Estem en un país que no funcionan las lleis obsoletas que tenim... Que no hi han cullons a fer bé las coses..... I tampoc amb done confiança ningú del poder...... Estem perduts

#23 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 09/09/2019 - 10:26

¿Y estos son los que quieren trasladar a Barcelona? No me extraña que los vecinos no quieran tener la macroresidencia de MENAS de 900 plazas. Les doy una idea, pónganla cerca de las residencias particulares de Torra, Colau, Oscar Camps , Chakir El Homrani, Rafael Ribó o cualquiera que se atreva a tildar a los vecinos de xenófobos.

#22 arm, figueres, 09/09/2019 - 08:16

va sortir aquesta noticia a TV3 ? crec que els ultims mesos TV3 amagar aquestes noticies