Societat · 28 d'Octubre de 2019. 15:15h.

Baralla entre bandes paquistaneses a Badalona

Pel control del territori i la venda de droga

Una baralla multitudinària va acabar diumenge a la nit amb un mort i diversos ferits al barri de la Salut de Badalona. En la baralla, on un home de nacionalitat pakistanesa va acabar morint, van participar una trentena de persones -hi ha 9 detinguts- de dues bandes d'origen pakistanès. 

El motiu, que en un primer moment no havia transcendit, va ser "una revenja" pel control territorial per tràfic de drogues, segons ha informat l'alcalde de Badalona, Àlex Pastor, en declaracions a El món a Rac-1. "Van sortir a matar; no és un acte fortuït", ha assegurat.

Pastor ha remarcat que "l'origen de la batalla campal és, segurament, una revenja entre dues bandes. Passa a Badalona perquè un grup de persones és de Badalona i l'altre és de Ciutat Vella. I el problema és territorial en la venda de drogues".

"Són dos grups d'origen pakistanès. Ja estaven localitzats pels Mossos pel que fa a la venda de drogues, però ningú pot preveure que vinguin 15 joves amb aquestes armes blanques i facin el que van fer ahir", ha afegit.

Hi van intervenir 8 dotacions de la Guàrdia Urbana i 8 unitats dels Mossos que estan investigant els fets, però també creuen que l'origen de la baralla ha estat pel control del tràfic de drogues a la ciutat. S'han requisat catanes, matxets, destrals i pals de cricket.

baralla.jpg

23 Comentaris

#13 Óscar Parra Córcoles, Vila-real, 29/10/2019 - 14:00

Señor Alcalde de Badalona, aunque su municipio no tiene competencias directas en la lucha contra la droga ni las bandas, usted no puede reducir el hecho luctuoso a que unos individuos han salido de sus casas para pegarse. Mire, diciendo aquello de “eran ajustes de cuentas”, “son cosas de bandas”, “esto es tema de drogas” vamos muy mal. (M

#12 rosa, Barcelona, 29/10/2019 - 09:46

De merder ja en tenim prou amb nosaltres mateixos. Aquets no són europeus i s'haurien d'expulssar d'Espanya. La justícia amb això hauria de ser més dura amb aquesta gent.

#12.1 Que buenos somos!, Bcn, 29/10/2019 - 11:18

Volem acolliiiiir!!! Un país per a tothom (Erc).

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/10/2019 - 22:29

Expulsión inmediata de toda esta chusma!!! Uy, perdón, que esto es de fachas, perdón, perdón.
Policia maltratadora!!! no hay derecho a que detengan a estas pobres criaturas por enseñarnos sus costumbres y tradiciones. Ahora sí.

#10 Neferu, Barcelona, 28/10/2019 - 21:11

¿ Bandas pakistanesas? Pues expulsión inmediata. A ver si de una vez los jueces se ponen las pilas y ....extranjero que delinque, expulsión a su país.

#10.1 Anem a pams, Bcn, 29/10/2019 - 11:22

Qualsevol iniciativa en el sentit d'expulsar delinquents serà automàticament atacada pels partits autoanomenats "progressistes" que per a ells el progrès vol dir màniga ampla per fer tot el que vulguis. Lamentablement no hi ha res a fer. Cada cop que es vol fer quelcom surten els progressistes i ho capgiren tot.

#10.2 pepe, andorra, 29/10/2019 - 12:21

la manga ancha la tienen pq las bandas estas reparten sus beneficios en concepto de cuota de protección, q hoy en dia Barcelona, es muchísimo peor q el chicago de Al capone. Hay muchos q se ganan unos eurazos extras con los prostibulos, por ejemplo. ¿Pq q te crees q hay chorizos q salen y otros se quedan con el mismo delito?

#10.3 Neferu, Barcelona, 29/10/2019 - 14:30

Tens tota la raó. El "bonisme" està de moda entre els pijosprogres. I no saben que estan confonent la cansalada amb la velocitat

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 28/10/2019 - 20:17

Las "autoridades..." no tienen ni la cabeza ni los redaños para expulsar a esta gentuza del país... que vuelvan al basurero de donde vinieron y allá, si les apetece que se despedacen entre ellos...

Mientras..., los del "volem acollir" pueden recibir a estos angelitos en sus casas...

Vamos a dejar a nuestros hijos una sociedad idílica...