Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2010. 14:50h.

Barcelona Acció Solidària ja pensa en una altra caravana

"Podria ser que es pogués mantenir cap a final de novembre"

Barcelona Acció Solidària ja pensa en una altra caravana

Camions de l'ONG catalana Acció Solidària, escortats per militars mauritans

Després de l'alliberament dels dos cooperants segrestats a Mauritània, l'ONG Barcelona Acció Solidària ja pensa en la propera caravana. El director de l’ONG, Francesc Osan, ha afirmat que la propera caravana “podria ser que es pogués mantenir cap a final de novembre”. Tot i així, el director de l’ONG Barcelona Acció Solidària, ha explicat que “no passarem pel desert del Sahel mentre estigui en aquestes condicions”.

En declaracions a El Dia deCOMRàdio, Osan ha reconegut que hi ha un abans i un després a causa del segrest dels tres cooperants, afegint que “potser no s’han valorat prou les condicions de seguretat en segons quins països, tot i que insisteixo que la ruta que vam seguir (...) és la ruta principal i que mai a la vida ha passat res”. En aquest sentit Osan ha explicat que seran caravanes més modestes, i recorda que “sempre hem volgut fer molta transparència".

Finalment, ha explicat que "en el nostre web s’ha publicat la ruta on estàvem cada dia i els vehicles tenien un localitzador per satèl·lit, que, on-line, permetia veure exactament on estava en cada moment la caravana. Això, d’alguna manera, a una persona mal interessada li podia facilitar la malifeta com ha passat. Per tant, serà una caravana més discreta”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 ecorominas, Barcelona, 25/08/2010 - 11:18

Estic indignada em de pagar-els-hi un rescat bestial que sortirà de les nostres butxaques i encare diuen que hi tornarán¡Quina barra, fora tota aquesta gent!

#21 Cesc, Barcelona, 25/08/2010 - 10:25

persistir en l'error..., l'exemple clar de pijo malcriat que sap que la mamà li treurà sempre les castanyes del foc..., ara ja està reis..., ja sabem que sou super guais i super alternatius, però estigueu quiets i a dormir d'hora.

#20 Terraxa, Terrassa, 25/08/2010 - 10:24

Heu vist el camió?
Un MAN TT d'aquest tonatge val una fortuna. Molt més del que rebran en sa punyetera vida la gent que van a "salvar". Són joguines de pijoprogres. Per cert, sembla que tots els integrants eren funcionaris, oi?

#19 Kropotkin, Vic, 25/08/2010 - 09:49

Lo que pasa es que si los vuelven a capturar, serán otros 5 millones de euros. ¿No sería mejor enviar 5 millones de euros directamente a los necesitados?

#18 rafa, bcn, 25/08/2010 - 07:30

Per qué sempre s'ha tapat el viatge de la Sra. Hereu en la caravana afectada? És molt admirable, i serviria de referència a propagar les bones intencions... o és q hi ha algo per amagar?