Publicitat
Societat · 22 de Setembre de 2009. 15:11h.

Barcelona antitaurina?

Programació de gala a la Monumental per la Mercè

Barcelona antitaurina?

La Monumental, amb el cartell de la Mercè

Els aficionats als toros de Barcelona, l'única ciutat del món que va tenir tres places alhora, estan d'enhorabona amb la programació de la Monumental per les festes de la Mercè. Des de dijous i fins diumenge podran gaudir de quatre espectacles taurins. Dijous, toreig a cavall per a Fermín Bohórquez, Pablo Hermoso de Mendoza i Diego Ventura, el número 1 en aquesta especialitat.

Divendres, la Monumental acull el primer concurs de retalladors, on els protagonistes tracten d'esquivar amb el cos l'embranzida dels toros. Dissabte, faran el paseíllo els toreros Juan López El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano Rivera. El dia gran d'aquesta fira de la Mercè és diumenge, amb la tornada a Barcelona de José Tomás. Comparteixen cartell amb el mestre de Galapagar, Julio Aparicio i Morante de la Puebla, aquest darrer el màxim exponent de l'escola sevillana del toreig en aquests moments.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 valenti, L'Hospitalet, 25/09/2009 - 10:43

la societat ha evolucionat prou i considera ara que és un espectacle cruel i sagnant. Al parlament debatran una iniciativa popular per eliminar les "corridas de toros"
i la ciutat de Barceloa, si no m'equivoco, és antitaurina. Per què és fan?

#36 Fran, Llinars, 23/09/2009 - 02:01

E-noticies 1 vegada donant classes d periodisme d´investigacio...es tracta dl 3er concurs d retalladors q es fa a bcn.Efectivament Carles,aquest any Cardona celebra els 600 anys d bous,el doble dls famosos 300 anys "d´ocupacio"...l´ou o la gallina?

#35 Javi, En toda España, 22/09/2009 - 21:28

Cuando voy al fútbol, oigo todo tipo de aberrantes y salvajes improperios y pienso que el arbitro es el toro y en lo educativo que es para un niño escuchar y ver semejante masa vociferante a escasos metros

#34 carles, Barcelona, 22/09/2009 - 20:53

Hi ha molta ignorància... Barcelona (i Catalunya) sempre havia estat taurina (la més yaurina, amb 3 places)... i els nostres avis (catalans) omplien les places! i les nostres ganaderies de l\'Ebre són de les millors... molta ignorància.

#33 Ramon, Barcelona, 22/09/2009 - 20:35

Jo només puc dir que abans era indeferent amb els toros; un dia vaig anar a veure a José Tomás i estic absolutament enganxat a aquesta maravellosa festa. Molts parlen del que no han vist, i del que no saben més que quatre tòpics tronats...