Publicitat
Societat · 3 de Desembre de 2021. 18:23h.

Barcelona, ciutat okupa

Ciutadans denuncia que "és la ciutat d'Espanya amb més ocupacions"

Barcelona, ciutat okupa

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha denunciat aquest divendres que la capital catalana "és la ciutat d'Espanya amb més ocupacions".

Luz Guilarte ha manifestat, davant d'un local ocupat en el districte de Sarrià-Sant Gervasi, que aquesta situació genera "un problema de seguretat i de vulnerabilitat a moltes famílies". A més, ha acusat Colau de "fomentar i subvencionar a col·lectius que es dediquen a afavorir aquest tipus de delictes a la ciutat".

Per a la formació taronja la problemàtica de les ocupacions "constata el fracàs" del govern municipal i els acusa de "no donar una resposta eficient". La presidenta del grup municipal ha recordat que aquesta setmana la formació ja va sol·licitar la compareixença dels regidors de Serveis Socials i de Seguretat, Laura Pérez i d'Albert Batlle, respectivament, per donar explicacions. Creu que "haurien d'haver dimitit davant l'evident deixadesa de funcions".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi Sergio, Barcelona, 04/12/2021 - 19:18

Normal, logico, esta gobernanda por la amiga de los okupas.

#2 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 04/12/2021 - 07:44

Si hay muchos en Barcelona incapaces de hacerse responsable del cuidado de la ciudad con un voto útil, poco se podrá hacer.

Se le ha permitido gestionar durante varias legislaturas a una mujer con muy pocos estudios

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/12/2021 - 00:16

Ha quedado claro que a Colau le gustan los okupas y los chiringuitos que los fomentan. Con una alcaldesa así, Barcelona se está apagando y en decadencia. Para que vuelva a prosperar y brillar iría bien cambiarla por Luz Guilarte.