Publicitat

Protecció Civil recomana que "la ciutadania s'allunyi" del centre de la ciutat

Els Mossos d'Esquadra han començat a carregar i a disparar pilotes de goma al carrer de Fontanella després que uns encaputxats hagin atacat comerços. L'inici de l'enfrontament també ha estat la crema de contenidors que ha començat al carrer de Pau Claris de Barcelona, al barri de l'Eixample, durant la manifestació alternativa que ha sortit aquest dijous a les 17:00 hores del passeig de Gràcia amb Diagonal.

Fins i tot Protecció Civil de la Generalitat ha alertat dels "incidents violents" i ha recomanat a la ciutadania mitjançant les xarxes socials que "s'allunyin" del centre de Barcelona.

Aquesta manifestació -que no té res a veure amb l''oficial' de la vaga promoguda per UGT i CCOO- ha estat organitzada pels sindicats minoritaris CNT-AIT i CGT i s'hi han afegit també plataformes ciutadanes i grups d''indignats'.

Malgrat que la concentració ha sortit amb normalitat i sense incidents, el grup que la tanca ha començat a cremar contenidors mentre la capçalera ja estava arribant a la plaça de Catalunya.

Veure fotogaleria

Contenidors en flames a Ronda Universitat

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#33 Simbad, Bcn, 30/03/2012 - 08:24

Passeig de Gràcia??? Passeig de Grécia!!!

#32 Siset, El Gironès, 30/03/2012 - 07:27

He trobat a faltar a E-noticies,l'informació transparent de la gran multitud de gent indignada que ha participat a totes les manifestacions que s'han portat a terme arreu del País,i s'han comportat amb tota la normalitat,sembla que faci por i és vulgui tapar la gran força que té la ciutadania unida.

#31 ramon, barcelona-c, 30/03/2012 - 00:21

Vistos els piquets violents ,els colectius de joves autoproclamant-se COMUNISTES ,l'actitud al carrer de grupets de joves amb gorres del PSC actitud festiva (mediterrania) diría frivola,inconscient, una certa ineficacia contra els violents aquest pais cada dia es mes Grécia.D'avui al abisme

#29 ramon, Barcelona, 29/03/2012 - 23:32

Per mi aquests delincuents encaputxats, ja que el jutge els deixa anar al dia seguent amb una multa com a molt, es mereixen rebre la seva propia medicina que se'n vagin a casa plens de blaus a viam si no hi tornen.

#29.1 Kim, Blanes, 30/03/2012 - 06:58

Eso, ahora a organizar los sindicatos libres

#28 Mr. X, ., 29/03/2012 - 22:43

Els antitot i altra carn de canó ja fa temps que se senten forts a Barcelona i AMB. Durant el bonisme dels anys del tripartit es van organitzar alhora que es multiplicaven, i ara estic segur que se'ls suma altra gent interessada en crear sensació de caos i confrontació social a Catalunya. Pensem