Publicitat
Societat · 13 de Juliol de 2019. 09:23h.

Barcelona és el far west

Tercer tiroteig en 24 hores

Barcelona és el far west

Els dos tirotejos d'aquesta passada nit a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat se sumen al que va tenir lloc la matinada de divendres a la discoteca Shoko, elevant a tres els tirotejos en menys de 24 hores. 

Un noi de 20 anys ha estat traslladat a l'Hospital del Mar en estat crític després d'haver estat tirotejat a la zona de la plaça Prim aquest divendres a les 23.00 de la nit al districte de Poblenou de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen al pistoler, un home amb gorra que hauria fugit del lloc en un patinet elèctric.

Poques hores després un home ha quedat ferit greu en un altre tiroteig a Collblanc, a l'Hospitalet. L'individu ha estat traslladat a l'Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí. Es tracta del tercer tiroteig a la ciutat en menys de 24 hores després que la matinada d'aquest divendres n'hi hagi hagut un altre a la discoteca Shoko.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, Free Tabarnia, 16/07/2019 - 17:19

Pero que no hay remedio, el voto a elegido por alcaldesa a esta "piquetera bolivariana" que tiene decidido que Barcelona se convierta en Calcuta con toques del Bronx... pues nada, a disfrutarlo. ¡Ah! y no se olviden de agarrar fuerte su cartera en el metro y por las ramblas...

#9 Pepet, Sabadell, 13/07/2019 - 22:51

Tots els delinqüents del món saben que Espanya és el millor país per delinquir i això ha fet un efecte crida impossible de controlar; fins a 100 vegades poden ser detinguts i deixats en llibertat amb càrrecs i evidentment continuar delinquint, mentre els jutjats queden col.lapsats d'assumptes per resoldre.

#9.1 Pepet, Sabadell, 13/07/2019 - 22:59

Que les coses canviïn només depèn de què els nostres polítics canviïn les lleis i els jutges actuïn en conseqüència. La presó i en la majoria de casos l'expulsió de reincidents és totalment necessària. A veure qui té nassos de plantejar-ho!

#8 Campi que pugui, Barcelona, 13/07/2019 - 18:19

En nom de la llibertat i dels política guays del Paraguay, Barcelona està en caída libre. Paradís de narcos, mafies, xoriços, pistolers i tot lo bo i millor de cada casa. Barcelona, capital de Catalunya del campi que pugui.

#7 Subi, Bcn-Sants, 13/07/2019 - 13:17

majetes?
Seguro que había menos en valor absoluto y en valor relativo, absoluto número de asesinatos por año y relativo asesinatos en el numerador y en el denominador población censada.
Pero es igual, mientras no nos toque a nosotros...
Tanto bonismo, permisividad, se muy laxos, etc... tiene su precio: las mafias y gentuza campa por sus respetos

#6 Subi, Bcn-Sants, 13/07/2019 - 13:15

3 tiroteos y un titular
¿Pero que son 3 tiroteos? Encima uno es en Hospita pitá eh eh.
Seguro que antes, en los anteriores mandatos democráticos y en la dictadura habían muchísimos más siendo la proporción más elevada al haber menos población - no había ilegales o en menos cantidad, y ahora todo esto es un montaje para hacer caer a Ada.
¿Y

#6.1 tonino, BCN, 14/07/2019 - 10:06

-En los "anteriores mandatos democráticos" no lo sé, pero en la "Dictadura" le aseguró yo a ud. que no habían más tiroteos que ahora.Y, cuando los había, a las víctimas les quedaba el consuelo de que los delincuentes pagaban.