Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2010. 17:12h.

Barcelona s'avaria

Problemes en dues línies de metro i en el servei de 'Bicing'

Barcelona s'avaria

Usuaris de la L9 del metro pugen en un dels autobusos especials (foto: ACN / Maria Belmez)

Els ciutadans de Barcelona han patit aquest dimecres les conseqüències de diverses avaries que s'han produït en les línies 9 i 10 del metro i en el servei de Bicing.

La línia 10 del metro va estar interrompuda unes tres hores, a partir de les 10,30 del matí, a conseqüència d'una avaria en el sistema informàtic que regula la conducció automàtica dels trens.

La mateixa avaria ha afectat també a la línia 9, que seguia sense funcionar a última hora de la nit d'aquest dimecresa en el tram entre Can Zam i Bon Pastor, on s'uneix amb la línia 10. El servei en aquest tram ha estat cobert per sis autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona.

A més, els problemes han afectat també al servei de Bicing, que va ser interromput a la mitjanit del dimarts per a realitzar una actualització del sistema informàtic que regula el servei.

No obstant això, dimarts, en contra del previst, no va poder normalitzar el servei, i els problemes han continuat fins a primera hora de la tarda d'aquest dimecres, perquè el nou sistema informàtic no ha funcionat de forma correcta.

Per aconseguir la normalització del servei, l'empresa Barcelona Serveis Municipals (BSM) ha decidit tornar al sistema antic, per les disfuncions que s'han detectat. BSM ha obert un expedient a l'empresa Clear Channel, que gestiona el Bicing, per determinar les causes dels problemes que s'han produït.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat