Publicitat
Societat · 21 de Maig de 2020. 11:45h.

Bargalló demana ajuda als empresaris

Reclama "espais" per a les escoles

Bargalló demana ajuda als empresaris

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha emplaçat els empresaris a cedir espais per a les escoles després que Ciutadans els Comuns i la CUP li hagin reclamat concreció sobre els plans de cara al pròxim curs durant la sessió de control al Govern celebrada aquest dimecres al Parlament.

Bargalló ha explicat que el Govern "pivotarà" la recerca d'espais però ha avisat que caldrà que tothom "ajudi". Així, ha dit que dimecres es va reunir amb la Cambra de Comerç de Barcelona i va expressar al món empresarial, "que deu tenir espais, que els cedeixin".

"Hem d'aconseguir-ho, i no direm a una escola que vagi a buscar-los", ha insistit. "Hem estat capaços d'aconseguir més UCI i més llits hospitalaris, hem de ser capaços de trobar més espais per a l'educació", ha argumentat.

El conseller ha descartat donar, per ara, cap xifra sobre quants professors caldran de cara al setembre, i ha instat a esperar que acabi la preinscripció per a poder valorar les necessitats d'acord amb els alumnes que hi haurà.

El conseller també ha reclamat "màxim consens" i ha explicat que divendres es trobarà amb els grups parlamentaris per abordar una anàlisi de la situació i "començar a diagnosticar les incerteses". "El Departament posarà sempre per davant l'interès de l'alumne, que té dret a l'educació en situació d'emergència", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juan Jose García, Cunit, 22/05/2020 - 19:51

Hablando de espacio,la vuelta al cole,con la distancia de seguridad,requerirá la compra de más barracones.Pero eso
no significa que la subida de sueldos y pensión para Torra haya que derogarla.

#5 Juli Loras, Tortosa, 22/05/2020 - 16:28

El conseller Bargalló s'ha guanyat a pols la rancúnia dels docents, que li han exigit manta vegades la dimissió. Que dimitisca d'una vegada

#4 ¿És una broma?, Saturn, 21/05/2020 - 14:04

Que han donat prioritat a l'interès de l'alumne? NO EM FACI RIURE. CREU ALGÚ REALMENT QUE L'INTERÈS DE L'ALUMNE ÉS CONVERTIR-SE EN UN BARRUFET INDEPE IGNORANT I GROLLER? PER QUÈ CREU VOSTÈ QUE MOLTS HEM PAGAT MIL EUROS AL MES QUE NO TENÍEM PER TAL D'EVITAR EL SEU SISTEMA EDUCATIU?

#3 ¿És una broma?, Saturn, 21/05/2020 - 14:00

Està de conya? Pugen l'impost sobre Successions, s'ho gasten tot en la merda del procés i ara volen col.laboració del sector privat? JA PODEU ANAR A LA MERDA.

#2 Montserrat, Barcelona, 21/05/2020 - 12:11

Aquest va ser una bella gloria d'alló que van anomenar "tripartit", que comparat amb la banda de delinquents que tenim ara instalada a les institucions, aquell trio de maragall-saura-carod eren de lo mes inofensiu i gaudien d'aquella flaire inocent que els feia suportables, tot i que aquest va trencar les formes quan el varen nomenar conseller