Publicitat
Societat · 14 de Setembre de 2020. 09:41h.

Bargalló introdueix l'Islam a les escoles d'amagatotis

Reivindica “el dret dels alumnes musulmans”

Bargalló introdueix l'Islam a les escoles d'amagatotis

El departament d’Ensenyament va aprovar un pla pilot el passat 28 d’agost per a la impartició de la matèria Religió Islàmica en centres educatius del Departament d'Educació. L’esmentat pla es va publicar al DOGC però no va emetre cap comunicat.

Educació recorda que “el fet religiós és consubstancial a la persona i té una gran transcendència en la societat. Els centres educatius concentren la pluralitat de la diversitat religiosa a través de les diferents maneres de fer de les persones que formen la comunitat escolar”.

El Govern vol garantir “l'exercici del dret dels alumnes musulmans a rebre ensenyament religiós islàmic en els centres educatius públics als nivells d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat. L'ensenyament religiós islàmic serà impartit per professorat designat per les comunitats que pertanyen a la Comissió Islàmica d'Espanya”.

El pla pilot preveu que la matèria Religió Islàmica s'imparteixi preferentment en el primer curs de l'educació primària i a primer de l'ESO. Un cop atesa aquesta preferència, si el professorat que imparteix la matèria Religió Islàmica té horari disponible, es podrà impartir en altres cursos, començant pels més baixos fins a esgotar l'horari lectiu d'aquest professorat.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#36 sotar79, Tortosa , 15/09/2020 - 12:51

Este hombre debería estar detenido por genocidio contra el pueblo "autoctono" de Cataluña por favorecer la invasión islámica

#35 Flanagan, Tabarnia City, 15/09/2020 - 10:44

Donde están todas los test pcr que les iban a hacer a los alumnos en las escuelas? no saba,no contesta.

#34 electra, Barcelona, 15/09/2020 - 10:03

Aquest home no sap on trepitja...

#33 Omar Al Traqtoriani, Khalifat de Qatarlunyistán, 14/09/2020 - 19:30

Que Al·là Totpoderós tingui a Jordi Pujol, a Àngel Colom, a Convergència, a Oriol Junqueras, al alcalde Pueyo i a la regidora Castro, al conseller Bargalló, a ERC, als Comuns i a la CUP en la seva Glòria! I per suposat, també al conseller El Homrani!
Allah uh akbar !!!!!

#33.1 Alejandro, Villadecans, 15/09/2020 - 08:20

Más bien que los ponga a todos mirando para la Meca

#32 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/09/2020 - 16:55

Supongo que los profesores de Islam tendrán el nivel C de catalán y que la asignatura se dará en este idioma, no? A ver si resulta que estos del govern son unos sinvergüenzas mentirosos y lo de la immersió solo se aplica cuando conviene.