Societat · 22 de Febrer de 2021. 10:13h.

Basté diu que els aldarulls són per la frustració juvenil

“Hasel ha estat el contenidor de les frustracions de molt jovent tancat a casa”

Basté diu que els aldarulls són per la frustració juvenil

El periodista Jordi Basté, considera en un article a La Vanguardia que “Pablo Hasel ha estat el contenidor de les frustracions de molt jovent tancat a casa durant un any sense sortida laboral ni festiva i sense que ningú pensi en ells”.

“S’inicia amb un Codi Penal antiquat que protegeix el delicte i castiga la paraula. Les protestes han començat per la defensa de la llibertat d’expressió utilitzant per bandera un raper a qui seguien quatre a Twitter i l’escoltaven vint a YouTube, on vomitava barbaritats. Per moltes reitera­cions que fes, això no és prou motiu per tancar-lo”, apunta.

“Cal canviar la llei i, en tot cas, que personatges com Hasel es vegin obligats a versionar Camilo Sesto abans que a rapejar. Així deixarà d’activar bombes per a Patxi López , no pegarà un periodista de TV3 o no voldrà clavar una pica al cap de José Bono... Perquè amb això comença tot: amb la injusta justícia legal i amb la injusta injustícia social, però també amb la necessària defensa dels excrements ­dient, sense por, que fan olor de merda. Perquè si no l’allau es torna imparable fins a un final on es defensa saquejadors i llançadors de pedres en una imatge de Barcelona més propera al Bronx dels anys vuitanta”, afegeix.

“I aleshores fem sociologia sobre els ­violents. Que si són antisistema, independentistes, infiltrats dels Mossos o quinquis. El problema real és que uns quants d’habituals eclipsen un malestar social per una judicialitzada llibertat d’expressió convertida en un contenidor pestilent situat enmig de la nostra societat”, conclou.

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#55 manu21, DIJON FRANCE, 22/02/2021 - 20:09

Pablo Rivadulla i Duró Hijo de la burguesía de Lleida su padre conocido por malversación de fondos Hasel de niño nunca ha conocido la miseria ninos mimados se quejan todo el tiempo de la existencia, porque el hábito de ser mimados les hace incapaces de apreciar lo que tienen.Cuando llega la adversidad, los niños mimados siempre dan más pena

#54 Very, a, 22/02/2021 - 19:47

Alguien ha tocado el silbato y ha salido a la calle la muchachada. Asaltaron varias oficinas bancarias y quemaron el mobiliario urbano que quisieron. Pero eso en Cataluña no supone ninguna reprobación. Está bien visto. El problema es que se colaron oportunistas que saquearon tiendas de ropa. Lo que ha dañado la imagen de los kale borroca.

#53 ferran, jonestown, 22/02/2021 - 18:30

la única frustració és que el pelagats aquest tingui un altaveu a la seva disposició per dir xorrades...

#52 Patumeiro, Sant Patumet, 22/02/2021 - 17:35

Pues a ver si queman RAC1, q siempre tienen q pagar los mismos

#51 M Pilar, Barcelona, 22/02/2021 - 16:56

Cualquier cosa, menos decir la verdad.Si hay gente joven entre los manifestantes,pero no son los promotores.Han aprovechado el encarcel del rapero,para movilizar a la juventud con el anzuelo de la injusticia y dentro de esos grupos hay profesio de la guerrilla urbana que responde a intereses partidistas de independ porque ven peligrar el poder