Publicitat
Societat · 25 de Setembre de 2012. 22:36h.

Batalla al centre de Madrid

Enfrontaments entre la Policia Nacional i els manifestants que han encerclat el Congrés

Batalla al centre de Madrid

Imatge del enfrontaments (Foto: RTVE)

El centre de Madrid s'ha convertit en l'escenari d'una batalla campal entre 'indignats' i agents de la Policia Nacional. Els antiavalots ha carregat als voltants de les 21:00 hores contra els manifestants que des de fa diverses hores es concentraven al voltant del Congrés, participant en una iniciativa de diversos col·lectius sota el lema "Encerclem el Congrés".

Els congregats han intentat trencar el perímetre de seguretat que protegeix les Corts i han llançat objectes contra els antiavalots, el que ha provocat una batalla campal en diversos carrers del centre de Madrid.

Minuts abans de les nou del vespre, els agents han tornat a carregar a la zona de Neptú, utilitzant pilotes de gomes, després que un grup de manifestants llancés objectes als agents i intentés saltar les tanques. La Delegació del Govern a Madrid havia fixat les nou de la nit com l'hora límit per manifestar-se en els voltants al Congressos.

Un agent ha caigut a terra després de ser sacsejat i rebre diverses partides per part dels manifestants. A més, almenys un altre ha resultat ferit en impactar contra ell una llauna de cervesa plena.

Vint persones han estat detingudes i 14 han resultat ferides en el transcurs de la manifestació convocada aquest dimarts i que crida a envoltar el Congrés. Aquesta iniciativa ha reunit, segons dades ofertes per la Delegació del Govern a Madrid, a unes 6.000 persones al voltant de la Cambra Baixa.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 26/09/2012 - 00:28

En Barcelona, sin embargo, todo como una balsa de aceite...o no Joan Herrera?

#2.1 Pau, BCN, 26/09/2012 - 11:00

Lo tuyo es envidia colega !!!!!!!!!!!! Llora un poquito más por favor que me parto de la risa !!!! jajajajaj

#1 Dario, Hospitaler, 25/09/2012 - 22:56

Anglada al Parlament.

#1.1 bueno, gerona, 26/09/2012 - 10:47

Seguro que si.