Publicitat
Societat · 22 de Març de 2011. 10:54h.

BCN Decideix crida a penjar banderoles als balcons

Davant la "prohibició" de l'Ajuntament de penjar-les als fanals

BCN Decideix crida a penjar banderoles als balcons

Una pancarta al balcó

Barcelona Decideix posa en marxa una campanya -"Els balcons no accepten prohibicions"- per tal que els barcelonins i barcelonines que ho desitgin "pengin als seus balcons banderoles o pancartes amb el logo 10A i animar així la ciutadania de Barcelona a participar en la consulta sobre la independència, que culminarà el 10 d’abril".

La campanya 10A als balcons arrenca enmig del litigi amb l’Ajuntament de Barcelona per "la denegació del consistori a permetre penjar banderoles als fanals en diversos carrers de la ciutat, quan prèviament havia estat autoritzat".

La campanya engega amb la difusió d’un vídeo que promociona les banderoles penjades als balcons. 10A als balcons compta així mateix amb la seva pròpia finestra a Facebook; és un grup obert des d’on s’exhibeixen fotografies de balcons guarnits amb aquesta banderola o pancarta i on els ciutadans poden participar-hi activament penjant i comentant les seves fotografies.

Tots els autors de les fotografies rebudes entraran en un sorteig, organitzat per Barcelona Decideix. A més, la campanya posa a disposició dels internautes una pàgina a Flickr on s’aniran penjant les fotos de balcons amb banderoles.

Les banderoles estan a disposició de qualsevol persona que vulgui adquirir-les i les pancartes estan pensades per a entitats o particulars amb grans balconades. Tant unes com les altres es poden adquirir a través de les seus dels districtes de Barcelona Decideix o a les parades de recollida de vot anticipat, repartides per tota la ciutat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 jordi, BCN, 27/03/2011 - 00:14

SARA ELS QUE VOLEU LA INDEPENDENCIA SOU EL 1% DE CATALANS.
GRACIES A DEU AIXÒ NO TIRARA EDENVANT I COM ES DE LLEI SOM I SEREM SEMPRE ESPANYOLS I PUNT. EL JORDI HEREU ES UNA PERSONA INTELIGENT PER NO GASTAR AMB TONTERIES. I TU SI NO ETS DE BCN PERQUE OPINES? DEDIQUET AL TEU POBLE QUE PROU FEINA TENS

#19 El Cosí Borderline de M.S., Barcelona, 22/03/2011 - 21:23

yo ja penchat pancart dret dechidí en balcó, gny.

#18 Francesc, Barcelona, 22/03/2011 - 18:20

I ERC que s'ho pensi molt, abans de recolzar Hereu, vist com les gasta amb la consulta popular.

#17 Sara, Sant Feliu de LL., 22/03/2011 - 18:16

Seria una bona lliçó per Hereu que tothom pengés cartells als balcons. Em sembla que de tot això l'Hereu en sortirà escaldat de cara a les municipals.

#16 Francesc, Barcelona, 22/03/2011 - 17:04

Jajajajaa (per cert, en català s'escriu Hahahahaha). El ridícul el fa l'Hereu per posar bastons a les rodes a la democràcia participativa, a la democràcia directa.