Publicitat
Societat · 25 de Juliol de 2020. 20:17h.

Bèlgica prohibeix als seus ciutadans anar a Lleida

També ha posat en llista taronja la resta de Catalunya

Bèlgica prohibeix als seus ciutadans anar a Lleida

Bèlgica ha prohibit els viatges no essencials a la província de Lleida i ha imposat una quarantena obligatòria de 14 dies i un test de coronavirus a totes les persones que arribin al país procedents d'allà. De la mateixa manera, la província d'Osca també ha estat incorporada a la llista vermella del Govern belga, tal com detallen les últimes recomanacions actualitzades de viatge del Ministeri d'Afers Exteriors belga per la pandèmia.

El Govern belga ha posat en llista taronja la resta de Catalunya, Aragó, Extremadura, La Rioja i el País Basc, però en aquest cas, només es donen recomanacions als ciutadans que tornin d'aquestes comunitats.

El primer ministre francès, Jean Castex, ja va recomanar aquest divendres "vivament" als francesos no visitar Catalunya pels "indicis de degradació de la situació sanitària" a causa dels rebots de covid. Castex ho va dir després de la reunió del Consell de Defensa francès, encapçalada pel president Emmanuel Macron, per analitzar l'evolució del virus a França.

Noruega també recomana no viatjar a tota la península Ibèrica i desaconsella viatges no essencials a Espanya. A més, a partir de demà decreta 10 dies de quarantena domiciliaria als viatgers que vinguin d'Espanya i Andorra.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#24 joan, manresa, 26/07/2020 - 16:53

tinu.)La globalització porta a tot aquest caos....,tard o dora tornarem al sistema antic...,fronteras i controls..,Estats amb independència legislativa...,sols mantenir vias comercials i tractats acordats en cada Estat...,L'anarquia globelitzadora sa d'acabar o axó o al caos mes absolut ,amb l'amenaça d'una guerra mundial...,potser la,3ª..???.

#23 joan, manresa, 26/07/2020 - 16:47

El Casal..,16,51 h.--I d'altres Paíssos d'Europa ens tanquen las portes....,i aquí cap cot i que pasi tots...,Sr.President ..,es la Salut..,no l'Economía...!!!!!,passarell....---Es vergonyos com ens estan humiliant...,ia sobre amb las mesures econòmiques tambe acordades....,;som els "chupitrosques de cal cagamandurries"...Axó no pot acabar be(

#22 jvcs, barcelona, 26/07/2020 - 14:07

La Generalitat valenciana ha adquirido más de 77 millones de unidades de material sanitario llegados por vía marítima en 60 contenedores.Estas compras, explican desde el ejecutivo de la comunidad autónoma, garantizan la cobertura de las necesidades para los próximos seis meses.
¿Alguien sabe que prevención y medios aqui tiene el desgovern ??

#21 Menjamela Grandi, Anapurna, 26/07/2020 - 13:48

Media Europa y el resto del mundo prohíben o desaconsejan viajar a Cataluña. El impacto económico va a ser de órdago. A ver si la borregada grocnyorda despierta de esta, porque aquí no se va a salvar ni el tato.

#19 Masias , Mis Posaderas , 26/07/2020 - 12:46

De momento El Molt Honorble Polvorilla se queda en Guateluuu y pasa de la anual merendola de Cadaques

Ya le ha dicho a la Sra Rahola que eche menos arroz a la paella