Publicitat
Societat · 22 d'Agost de 2018. 17:37h.

Beneficis fiscals per a la mesquita d'Alcarràs

L'Ajuntament ho va considerar "d'especial interès i d'utilitat pública"

Beneficis fiscals per a la mesquita d'Alcarràs

L'alcalde d'Alcarràs, el republicà Miquel Serra

La construcció d'una mesquita a Alcarràs (Lleida) va obtenir beneficis fiscals en ser considerada pel Consistori d'especial interès i d'utilitat pública amb un supòsit de circumstància social cultural historicoartística. L'equip de govern del municipi (ERC), tot i que li correspon al ple l'atorgament de les bonificacions sol·licitades, va aprovar-les en junta de govern gràcies a una delegació de competències que es va atorgar l'any 2015.

El regidor del Grup Municipal Sempre Alcarràs Manel Ezquerra, va denunciar aquest atorgament durant el ple ordinari que es va celebrar passat 12 de juliol. Ezquerra va lamentar que l'equip de Govern no portés al plenari aquesta qüestió i "no haver tingut ni l'oportunitat de debatre-ho".

"Les ordenances en cap cas relacionen com d'interès especial i utilitat pública les activitats religioses, que no estan previstes a l'ordenança. I heu inclòs aquesta declaració d'especial interès en un supòsit com a circumstàncies socials històriques culturals i artístiques. Ja em perdonareu, però quina relació té una activitat religiosa amb una circumstància social cultural historicoartística?. Els temes religiosos no sortien" va denunciar el regidor durant la sessió plenària.

L'alcalde d'Alcarràs, el republicà Miquel Serra, va contestar que van atorgar les bonificacions perquè "ho van demanar", perquè "les ordenances ho permetien" i perquè "són una associació que fa bastants anys que està en funcionament".

"Exempcions fiscals, és clar que els hi hem donat, perquè les ordenances ho permetien. Ells ho van demanar i es va valorar que era una associació que fa bastants anys que està en funcionament i a l'hora de fer una obra les ordenances fiscals permetien fer això i ells ho van demanar, sense més" va apuntar el batlle del municipi.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Capit@n España, The broquil is over, 24/08/2018 - 02:08

La República la tenim a tocar.....La Islàmica però..jajajajaja
Amb la col.laboració dels ensumaesglesies de ERC

#10 Albert Escarré Puig, Barcelona, 22/08/2018 - 22:24

#8

¡¡¡ Toma ya !!!. Vivir para ver. Estamos limitados por el Mediterráneo, algunos han venido en pateras , nos otros lo haremos a nado.

#10.1 Ja ho veuràs, Mittelmeer, 23/08/2018 - 13:22

I quan arribis et pelaràn.

#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/08/2018 - 21:43

Si lo piden, supongo que también les subvencionaran la adquisicion de bombonas de butano, verdad?

#8 purria de tabarnia, BCN, 22/08/2018 - 21:39

Racismo tabernes,despues se quejan de que les llamen los Torrentes.

#8.1 Alguien, BCN, 22/08/2018 - 23:17

Racismo= Ideología que defiende la superioridad de una raza frente a las demás y la necesidad de mantenerla aislada o separada del resto dentro de una comunidad o un país.

El Islam es una religión, no una raza.
Y la definición de racismo no cambia mucho del independentismo, raza superior y separarse del resto.

#7 Lluis Gibernau, Girona, 22/08/2018 - 19:56

Home a aquestes alçades de la pelicula aixo no hauria de preocupar a ningu.

1- Son vots electoralment parlant
2- Ara ja no son perillosos (ho tenim tot controlat)
3- Als seus paisos tambe hi tenim esglesies

Per tant no veig el problema.