Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2021. 22:04h.

Benvinguda al Rei

L'ANC crema fotos en la vigília de la seva visita

Benvinguda al Rei

L'ANC ha convocat aquest vespre nombroses cremes populars de fotos del Rei Felip VI per la visita que el monarca fa aquest dimecres a Barcelona que l'entitat ha qualificat de "nova provocació" de l'Estat i ha instat el Govern a no enviar-hi cap representant per no "participar en aquest joc".

A Barcelona s'han cremat fotos del monarca en diferents punts de la ciutat com plaça Sant Jaume. També s'han cremat fotografies de Felip VI en altres municipis com Girona, Valls, Igualada, Reus, Premià de Mar, Sant Celoni i Salt, entre d'altes.

L'entitat sobiranista, a més, ha fet una crida a l'independentisme rebre el monarca "com es mereix" a les 19 hores a la Plaça del Mar. "Fora la monarquia corrupta i els seus defensors! Fora les forces d'ocupació!", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 pepe, andorra, 16/06/2021 - 12:02

q majos los niños grandes estos jugando a los unicornios......Eso si, menuda excusa para ponerse sueldos estratosfericos pagados por todos los españoles......

#19 I el seny, on és?, Chez Titole, 16/06/2021 - 11:39

S'han perdut oficis, tradicions, indújstria i sobre tot allò que en deien EL SENY, peculiar dels nostres avantpassats, tgreballadors i seriosos, ara sols veiem performances. representacions patètiques de gentussa sense principis ni educació i especialment respecte als que no pensen com ells. Tenim una TV i radios bolcades als brètols, estem sols.

#18 Ojotuerto, Calafell.TAB, 16/06/2021 - 10:40

Esto debe ser "pincharse en los portales"

#17 recordad 6 y 7 de septiembre, no secesionista represaliado, 16/06/2021 - 10:16

a favor de una República Catalanista al servicio de la banca andorrana

#16 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/06/2021 - 10:10

El circo de los payasos tiene que entretener a la chiquillada. Ya tiene a su muñeco para sacar en las ferias, y entretener a los adictos del show del albañal. Sus padres corrían como locos para hacerse una foto con el rey. Ahora son unos obedientes republicanitos con el raciocinio anulado y ganas de diversión. Qué poco necesita este parvulario.