Publicitat
Societat · 21 d'Octubre de 2013. 12:24h.

Beth: "no ho tinc tan clar"

"Catalanista sí que ho he estat des de sempre; independentista ja no ho tinc tan clar"

Beth: "no ho tinc tan clar"

Beth

La cantant Beth, que presenta el disc Família, explica en una entrevista a l'Ara que "vaig participar en el Concert per la Llibertat perquè estic a favor del dret a decidir i perquè tinc molt clara la meva identitat. Encara que no cantés en català, catalanista sí que ho he estat des de sempre; independentista ja no ho tinc tan clar, però molt d'aquí i amb la meva identitat i les meves arrels molt clares sempre".

"En l'acte de Sobirania i Progrés senzillament vaig fer de presentadora i després en algun mitjà de Madrid van dir barbaritats. I amb el Concert per la Llibertat hi ha hagut gent que m'ha insultat a YouTube. Al final intento que em rellisqui bastant. Jo ara estic cantant en català, però qui sap si més endavant tornaré a cantar en castellà o en anglès. No ho descarto, perquè són llengües que m'agraden i que domino", indica.

"M'agrada estar per sobre d'això i m'encantaria que la gent que escolta música també pogués estar per sobre d'això. Les lletres són importants, evidentment, però m'he passat molts anys escoltant cançons que no entenia el que deien les lletres i a mi m'arribaven i m'emocionaven igual. I si un artista t'agrada, la seva ideologia política crec que no t'ha d'importar", conclou.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#45 queralt, Berga, 21/10/2013 - 20:27

Doncs que hi feies participant al concert del camp del barça si no hi creus ??

#44 Josep, Barcelona, 21/10/2013 - 19:54

estan incòmodes els qui tenen por de les represàlies i boicots espanyols, els vetos, les amenaces, ja sabem com les gasten. Això amb els britànics no passa, perquè hi ha una veritable democràcia, i no una hereva del feixisme. A la BBC es parla dels pros i els contres de la independència d´Escòcia.

#44.1 yomismo, Murcia, 21/10/2013 - 20:55

No creo que Beth venda mucho fuera de Cataluña. Por cierto, todavía se espera en la TV3 que se hable de los contras a la independencia.

#44.2 No des lecciones, nengggg, 21/10/2013 - 22:04

Están incómodos los que temen represalias en Cataluña: vetos, amenazas... CAT no es Escocia, aquí no se habla ni de las ventajas ni de las desventajas de la indepe. Sólo se dice que todo será chachipiruli, y si algún diario comenta los pros, entonces es fascista seguro.

#42 Enric, Chicago, 21/10/2013 - 19:38

Hi ha gent (cantants, futbolistes, jugadors de basquet, etc) que depenen del mercat espanyol per guanyar molts sentims. Ells van d'espanyol primer i catala segon, perque de anar nomes de catalans ho tendrien molt dificil a Espanya. Pero encara que molt visibles mediaticament, per sort, son minoria!

#41 calu, livorno, 21/10/2013 - 19:33

Ni fu, ni fa!!!

#40 Javi, Barcelona, 21/10/2013 - 19:09

Esta chavalita, como tiene mundo recorrido, más que la mayoría de paletos que pululan por aquí, ha probado el rabo de toro varias vecesen su vida y le ha gustado más que la alfalfa de burro catalán.

#40.2 Jaume , Badalona, 22/10/2013 - 11:26

Yo crec que aquesta noia es un gran cantant i a mes una independentista confesa i a mes Javi yo crec que no menja ni una cosa ni l´altre es catalana independentita i una gran persona