Publicitat

L'independentisme català se suma a les manifestacions pels presos etarres

Blanquejant ETA

Els partits polítics independentistes catalans, ERC, Junts i la CUP, s'han sumat a les diverses manifestacions que han reclamat, aquest dissabte, el final de la política d'excepció per als presos d'ETA.

Convocades per la xarxa ciutadana de suport als presos d'ETA, Sare, a poblacions d'Euskadi, Navarra i el sud de França han demanat la fi de la política penitenciària d'excepció per als reclusos de la banda i l'acostament de tots ells a presons de la comunitat autònoma Basca.

et.jpg

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha participat, juntament amb una delegació de la formació, als actes de suport als presos d'ETA. "Contra les mesures d'excepcionalitat penitenciària que encara avui, 10 anys després de la fi d'ETA, segueix vigent a la política espanyola. Amb Sare per defensar els drets humans també en la política penitenciària. Per deslegitimar per sempre més la violència", ha manifestat a Twitter.

L'exportaveu d'Esquerra al Congrés Joan Tardà s'ha desplaçat fins a Pamplona per participar en les concentracions. "ERC iruña: Presos i preses a casa!", ha publicat al seu compte de Twitter.

La CUP també ha fet una publicació a les xarxes socials a favor de les mobilitzacions. "Un any més amb Sare a Bilbo. Per escoltar les reivindicacions del poble basc i acabar amb l'excepcionalitat penitenciària que endureix la repressió", ha assegurat la formació.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#23 David, Santa Margarita de Montbui, 11/01/2022 - 17:03

Para defensar los derechos humanos de los presos, los muertos no tienen derechos ya, tendrían que fusilar a todas estas ratas que dan apoyo humanitario, Sánchez, Jordiss, Bilduscup y su puta madre, y luego hablamos de derechos humanos..... Ah se me olvidaba, fusilamiento pero Democraticament

#22 Leonor, Figueres, 10/01/2022 - 19:30

Solo se les puede definir con una palabra. "Miserables"

#21 Joe, Tarragona, 10/01/2022 - 17:18

Venga, basura de Canet,escribe a favor de esto,destapate pervertido!.

#19 Nitato, Navarcles, 10/01/2022 - 11:14

Cada cop veig menys somriures menys gelats, dignitat ja et dic que no per què es va perdre fa anys amb aquelles merdes de referendums i de adoració per els lladres.
Mostreu-vos com sou, ultranacionalistes violents.

#17 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 10/01/2022 - 09:21

Europa. Tome nota de lo que representan determinados partidos políticos en España y luego decidan si España no es una democracia plena (por supuesto, con sus defectos) Partidos que se alinean con ASESINOS (flaco favor les hacen a los muertos de ETA en Cataluña) Un día de estos nos sorprenden y le dan la Cruz de St. Jordi a Parot