Publicitat
Societat · 12 de Desembre de 2019. 10:09h.

Blanquejant Tsunami

RAC-1 dóna peixet a la plataforma malgrat ser anònima

Blanquejant Tsunami

Tsunami Democràtic ha assegurat en una entrevista a RAC-1 que mai ha demanat la suspensió del FC Barcelona-Reial Madrid i que els sorprendria que la RFEF el tornés a ajornar. A més, avisa al club blaugrana que encara té temps de fer visible el "Sit and talk" al Camp Nou perquè el partit es jugui amb normalitat.

El moviment anònim afirma que "centenars d'aficionats i socis del Barça amb entrada s'han posat en contacte a través de l'app i de les diverses plataformes per participar de l'acció de Tsunami del dia 18" i recorda que el partit ja es va anul·lar un cop i ho va fer Javier Tebas. "Potser és que ell col·labora amb el Tsunami perquè no es jugui", ironitza.

També remarquen que han traslladat al FC Barcelona "la proposta que el missatge "Spain, sit and talk" fos ben visible al camp i les grades a l'inici del partit", però lamenten que "no hi ha hagut resposta positiva en aquest sentit". Tanmateix, deixen la porta oberta a que hi hagi resposta "per poder fer visible aquest missatge, transversal i majoritari en la societat catalana, per part del Barça".

Tsunami Democràtic també interpel·len directament els jugadors del Barça i del Madrid. A la pregunta sobre si podran entrar al camp i jugar, l'entitat espera que "com qualsevol ciutadà se sumin a l'acció de Tsunami per fer evident el missatge que l'Estat ha de seure per parlar del dret a l'autodeterminació, llibertat i drets fonamentals".

Finalment, creu que l'Estat éspanyol té un "problema" per investigar amb les acusacions que s'estan fent al moviment sobre terrorisme: "Quan s'acusa de terrorisme, el problema no el té qui hagi participat del Tsunami sinó un Estat que investiga els seus ciutadans (o això diuen) pel fet d'exercir drets que estan reconeguts a la Constitución española".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Rufiansky, Amer de la Barca, 12/12/2019 - 14:33

RAC -1 es una estructura de Estat de la Republiqueta xenófoba de Catadisney, conducida por Mossen BASTE lo calvo.

#9 Mcdes, Amposta, 12/12/2019 - 14:31

La Santísima Trinitat: TV3, Catalunya Radio i RAC 1

#9.1 pepe, andorra, 13/12/2019 - 14:28

eso sera ahora, en otros tiempos era tv3, el FCB y la caixa.

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/12/2019 - 12:07

Els Rolls-Royce del conde geperut no es paguen sols.

#7 Don Pelayo, Baix Llobregat, 12/12/2019 - 12:06

No nos engañemos. RAC1 ha sidoel gran altavoz para el independentismo de los medios privados catalanes. Un medio privado q intentó desde el principio destruir a Ciutadans y siempre ha lavado la cara a los indepes.
Basté no deja d ser un periodista fel régimen amarillo.

#6 Conclusió, Capetown del Llobregat, 12/12/2019 - 11:21

Resumint: El Barça pertany al Tsunamy Frenopàtic i els socis i les penyes que no combreguen amb la pesta groga que es facin fotre, que el FC Barcelona ha d'estar a disposició de les consignes polítiques sectàries és un fet irrebatible i al que no li agradi que el bombin. RAC1 dixit. No podràn amb tanta democràcia! gelat de postre cada dia!".