Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2010. 10:20h.

Boada diu que "l'oposició hauria d'estar contenta"

Saura compareixerà al Parlament i Boada creu "una bestiesa dir que el Govern enganya a la Cambra"

Boada diu que "l'oposició hauria d'estar contenta"

Boada i Saura, en una imatge d\'arxiu

El secretari general d'Interior, Joan Boada, ha defensat en una entrevista a El món a RAC 1 que "ningú ha enganyat a ningú enlloc. Era un informe que es tenia en aquells moments, els agents rurals decideixen donar aquest informe. Amb les dades que tenien, aquest era l'origen del foc".

"L'important és que s'ha arribat a una conclusió. Tota la resta forma part d'una investigació. Hi ha línies que tiren endavant i d'altres que no", ha afegit, a més d'anunciar que "el conseller Saura demanarà personar-se al Parlament per fer una sessió informativa".
 
Boada ha reocrdat que "si no ho hem pogut explicar és pel secret de sumari". "La policia comença a investigar el mateix dia 20-21, quan la jutgessa els ho encarrega, i arriba a aquesta conclusió uns quants mesos després", ha explicat.
 
També ha apuntat que "reclamar responsabilitats als agents rural és una qüestió interna del Departament de Medi Ambient". D'altra banda, Boada considera que "és una bestiesa dir que el govern enganya el Parlament. Quan l'incendi encara cremava, vam anar al Parlament a donar totes les explicacions que en aquell moment teníem sobre la taula. Tots els informes s'han ampliat."
 
"L'oposició hauria d'estar contenta per l'actuació dels Mossos d'Esquadra. El procés tindrà més llum perquè, amb l'aixecament del secret de sumari, podrem explicar l'operatiu i el procés", ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Narcís, Girona Montilivi, 11/01/2010 - 20:08

Quin morro que tenen aquesta colla de progres de pa sucat amb oli

#8 Quina trepa, així va el País, 11/01/2010 - 19:59

Ho ho l´oposició s´està espaterrant de risa de tant contenta que està...veient com feu el ridícul més espantós....tenim el Govern!?!? que ens mereixem

#7 marc, vic, 11/01/2010 - 19:16

Boada, tot això és un POTI-POTI

#6 josep, ., 11/01/2010 - 16:56

Però Boada tio, algú t'ha donat algun certificat d'estudis primaris...

#5 Fotem-los al carrer, Barcelona, 11/01/2010 - 14:13

I tant! L'oposició està cada día més contenta en constatar el nivell d'incompetència i, lo que és més greu, d'enganyar i mentir que té el ¿govern?