Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2013. 15:04h.

Boadella ensenya el cul

El dramaturg forada una estelada en protesta per la cadena humana de la Diada

Boadella ensenya el cul

Boadella, ensenyant el cul

El dramaturg Albert Boadella ha ensenyat el cul a través d'una estelada foradada per l'estrella. La imatge l'ha publicat el periodista Arcadi Espada en el seu bloc per protestar contra la cadena humana que se celebrarà a Catalunya durant la Diada de l'11 de setembre.

L'articulista d'El Mundo publica en portada una primera imatge de Boadella amb l'estelada i un missatge d'advertència: "la pàgina que està a punt de veure conté material adreçat a adults majors de 18 anys, responsables legalment a la regió on viuen i contraris a tota forma d'esclavisme nacionalista, especialment el basat en les cadenes humanes". Quan es clica en el missatge, s'obre una altra pàgina on apareix el dramaturg ensenyant el cul.

La imatge ha circulat per Twitter provocant comentaris de tota mena: "Boadella té la gràcia al cul", "no es pot ser més patetic" o "fa força llàstima", han estat algunes de les reaccions del usuaris de la xarxa social.

D'altres bromegen i manifesten que "Boadella ens ensenya com veure Espanya per un forat". També recorden que "pensant en la trajectòria de Boadella, no us estranyi que d'aquí 15 anys es posi l'espanyola com a bolquer".

Publicitat
Publicitat

202 Comentaris

Publicitat
#164 narcisa, té el cul més encetat que la cara, jajjs, 18/08/2013 - 15:58

cadascú ensenya d'un mateix el millor que té; en el cas del meu amic Boadeña aquestes coses es confonen i es barregen.
jajjs, (perdona, Boadeña, cariñu, que m'ho havia descuidat).

#163 narcisa, no tenia La Vanguardia Española?, jajjs, 18/08/2013 - 13:43

estic segura que el meu amic Boadeña, prèviament, s'ha eixugat amb l'estanquera... ho dic perquè l'estelada està molt neta, jajjs.

#162 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 18/08/2013 - 10:24

Jajaja pues a mi me parece un cachondo, me gusta tanto la del culo como la de la cara de diablillo. No se puede negar que nadie se esperaba que a su edad enseñara el culo!! Que grande! No hay argumentos que valgan para quien no quiere oir, solo queda la mofa y befa.

#161 flavius, Marbella, 18/08/2013 - 00:27

Está claro. Como todos los perseguidos que forman parte del mundo del arte Boadella busca espacios de libertad fuera de los lugares donde gobierna el totalitarismo. Esto es hoy Cataluña. Así que AJOS!.

#160 Juanma, Barcelona, 18/08/2013 - 00:17

El silencio al que alude Boadella, se pone de manifiesto por ejemplo aqui mismo.
En este medio se censuran las opiniones a esta noticia y solo se "permiten" las que comulgan con el bloqueo a los medios de comunicacion impuesto por el "gobern"