Publicitat
Societat · 16 de Febrer de 2010. 14:14h.

Boadella: "no odio Catalunya"

El director dels Joglars considera que "Laporta està cridat a ser el Berlusconi català"

Boadella: "no odio Catalunya"

Albert Boadella, en una imatge d'arxiu

Albert Boadella ha assegurat, en una trobada amb els lectors de l'edició digital del diari El Mundo, que "jo no odio Catalunya. Perquè seria com odiar-me a mi mateix, a la meva família o molts amics. Simplement, el que ha passat és com aquell senyor que se separa d'una dona i al cap dels anys, no sent res per aquella dona. És el que ara em passa a mi. Quan em parlen de Catalunya és com si em parlessin del Vietnam".

Al director d'Els Joglars li han preguntat quina seria la seva primera mesura en cas de ser nomenat conseller de Cultura del Govern català. El dramaturg ha contestat que "si em nomenessin conseller de Cultura de la Generalitat, és que algú s'hauria tornat boig o el president seria un kamikaze. Estem parlant de ciència ficció. Però en el cas hipotètic, la meva primera mesura seria presentar la dimissió en castellà".

Sobre la possibilitat que l'actual president del FC Barcelona doni el salt a la política, Boadella ha manifestat que "Laporta està cridat a ser el Berlusconi català. Està al marge dels polítics catalans, però és un populista compulsiu, i això allà li augura un èxit total".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 El Pilós, Ibèria de l'edat del Bronze...espanyola, 17/02/2010 - 17:09

Aquest despreci, menyspreu i prepotència que demostreu els nonacionalistes espanyolistes envers la realitat política, social i cultural catalana és greu. Què vol dir que ens abandona? que no són diners públics els del Teatro del Canal? jo pago impostos.

#40 El Peludo, Hispania Romana, 17/02/2010 - 15:30

Os abandonan los importantes, no hace falta referenciarlos, todos los conocéis, os quedan... puff, el laporta, el joer juan, el espok, el canela, el carod... y para qué?, pues para nada, para hacer el ridículo. Y dale con la lengua, la nación,,, cansinos

#39 bmjvalles, Terrassa, 17/02/2010 - 11:56

Ooohhhhhh...,, gràcies, gràcies excelentíssim Boadella, ara estem tranquils per què sabem que NO ENS ODIA. I ell també és un populista compulsiu.

#38 Dani, Girona, 17/02/2010 - 11:12

Continuo Esperant la sàtira...en castellà, que segur farà de la poderosa polìtica que el subvenciona amb diners públics, com ja va fer del President Pujol; o de la Virgen de la Almudena, com ja va fer de la de Montserrat.

#37 Josep, Vic, 17/02/2010 - 03:26

Una perla de l'entrevista:

"No multar por no llevar el cinturón de seguridad, porque es un atentado a la libertad individual y no causa ningún daño a los demás, sino a uno mismo."

No es pot ser més incult.