Publicitat
Societat · 12 de Juny de 2018. 10:21h.

Boicot a la història

Protesta contra la presentació del llibre de Jordi Canal a Tarragona

Boicot a la història

Una vintena de persones convocades pel CDR de Tarragona i Arran han fet una concentració de protesta aquest dilluns a la tarda a la Rambla Nova de Tarragona davant la Casa Joan Miret, el local on es presentava el llibre de l’historiador Jordi Canal ‘Con Permiso de Kafka: El proceso independentista en Cataluña’.

Els convocats han fet crits de “feixistes” contra Canal i els organitzadors de l’acte, Societat Civil Catalana (SCC). Una desena de persones que venien a la presentació del llibre han tret banderes espanyoles i s’han encarat als protestants. Els Mossos d’Esquadra i la Policia de Tarragona han fet un cordó al mig i la situació no ha anat a més.

Junt amb Jordi Canal, també presentava l’acte Jaime Climent, de SCC Tarragona. La concentració de protesta havia estat convocada per a mitja hora abans de la presentació, amb el lema de “combatre el feixisme”. De fet, uns i altres s’han anomenat “feixistes” i la tensió ha acabat quan els assistents han entrat a dins la Casa Joan Miret per començar la presentació. Al cap de pocs minuts, els protestants han marxat.

Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#16 luisa, zgz, 13/06/2018 - 18:50

imagenes que eran de otros paises y no de España, que los mossos fueron igual de brutales con los indignados, que hubo un guardia civil que bajo delicadamente a un niño de los brazos de su padre, que hubo gc que no respondieron al lanzamiento de piedras de gentuza violenta....entonces Purria no quedara como un medio mentiroso.

#15 luisa, zgz, 13/06/2018 - 18:47

el dia que sujetos como Purria de tabarnia reconozca que el 1o ademas de palos no hubo personas en filas para votar, que se adjudicaron imagenes a la gc y pn filtraron imagenes que

#14 turuta, Barcelona, 13/06/2018 - 07:15

De fet la Història que han rebut ells, els fatxes catalanistes, és mites i llegendes, i propaganda política provinciana.

#13 Resistencia , Flors i violes , 13/06/2018 - 01:28

La aversión que los escamots de los CDR tienen a la historia, al rigor, a la libertad, al conocimiento y cualquiera que opine diferente de ellos ya resulta molesta.

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/06/2018 - 22:52

¿Qué hacen los de la pancarta en Tarragona? Si no quieren fascistas en Tarragona sólo tienen que abandonarla.