Publicitat

Els sindicats de treballadors del metro escridassen Mas i Trias a la Basílica

Boicot a la Mercè

Treballadors de metro, escridassant les autoritats

Un grup de treballadors del metro de Barcelona, unes 500 persones segons els sindicats, ha rebut amb xiulades el president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, entre altres autoritats, quan han entrat i sortit de la Basílica de la Mercè.

El president català i l'alcalde Trias han acudit a la basílica per assistir a la missa que se celebra amb motiu de la Diada de la Mercè -oficiada pel cardenal Lluís Martínez Sistach- i els treballadors del metro de Barcelona, aprofitant que celebren una vaga de 24 hores, s'han concentrat davant de la Basílica de la Mercè en contra de les retallades.

Els manifestants han fet sonar botzines i ha mostrat pancartes amb lemes com "Per decret no ens robareu" i "Treballadors del metro en lluita". Els treballadors s'han concentrat a 2/4 de 10 hores davant la porta principal de l'església i han incrementat les esbroncades i xiulets quan han arribat les autoritats.

La d'avui és la segona jornada de vaga que realitzen els treballadors del metro després que dilluns passat coincidissin en una aturada de 24 hores amb els d'autobusos de TMB, Rodalies i Regionals de Renfe.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 spanish, Madrid, 25/09/2012 - 10:33

cierto ni una estelada....tienen el futuro seguro y la nevera llena

#9 Blai Serra, Manresa, 24/09/2012 - 21:06

Però la missa s'ha celebrat o no?

#8 Ana Mérida, BCN, 24/09/2012 - 20:08

Este es el pueblo real catalán, no los pijos de las esteladas.

#7 Carles, Barcelona, 24/09/2012 - 19:46

Dilluns, un acomiadament, sense un duro, ja ens veurem als tribunals, dimecres, un altre, divendres, un altre; la seguent setmana, igual. Unes quantes setmanes i arreglat el tema. Som molts els aturats que podem fer aquesta feina, i no som mafiofalangistes. Ja n'estem farts!!

#6 joan, manresa, 24/09/2012 - 17:48

El Casal,17,40 h.---A l'any yan 365 días...,¿ I esperan are ha fet aquets aldarulls...?Per las festas de Barcelona...??Foten podor de sofre...,algunas baxades que hem fet a Barcelona i agafant els serveis publics,ens fot faresa...,tots parlen en español (castellá)...,la seva parla els denuncia...