Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2010. 12:57h.

Boicot a Saura dels familiars dels bombers morts

El conseller homenatja les víctimes d'Horta i diu que els bombers són "valorats i admirats"

Boicot a Saura dels familiars dels bombers morts

Un moment de l'homenatge

El conseller Joan Saura, ha fet una declaració amb motiu del primer aniversari de diversos bombers en l'incendi d'Horta de Sant Joan. Saura ha afirmat que "eren cinc dels millors bombers de la Generalitat que van perdre la vida treballant per la nostra seguretat. Avui volem retre’ls un homenatge per recordar-los i agrair-los la dedicació i professionalitat que els va costar la vida". Els familiars de les víctimes no han assistit.
 
"En nom del Govern de la Generalitat i de tota la societat catalana vull transmetre el reconeixement i suport a les famílies, amics i a tot el cos de Bombers de la Generalitat en un dia que ens torna el gran dolor de la pèrdua d’unes vides humanes", ha lamentat.

El conseller vol que "tots els bombers sàpiguen que la societat els valorem, els reconeixem, els admirem i els necessitem i que el Govern de la Generalitat està i estarà sempre al costat d’uns professionals que arrisquen la seva vida per salvar la dels altres. És el compromís del Govern de la Generalitat i el meu fer tot el que calgui per evitar que una tragèdia així torni a succeir".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat