Societat · 4 d'Octubre de 2021. 09:15h.

Boicot indepe a una pel·lícula per ser en castellà

"Quina vergonya promoure cinema en nyord!"

Boicot indepe a una pel·lícula per ser en castellà

Independentistes criden a boicotejar la pel·lícula Mediterráneo, inspirada en la tasca de l’Open Arms i que ha estat preseleccionada pels Oscar. El motiu és que el film protagonitzat per Eduard Fernández i dirigit per Marcel Barrena està en castellà.

El periodista Antoni Bassas ha penjat un tuit on recomana la pel·lícula: “per poc que pogueu, no us la perdeu”. Moltes de les respostes a aquesta piulada, però, criden a ignorar-la.“És en català? No. Finançada per TV3? Sí. TV3 rep diners públics per promoure la llengua i cultura catalanes? Sí. TV3 estaria malversant diners per una cosa que no té res a veure pels motius pels que va ser creada? Sí. Promouré espectacles i produccions que menyspreen el català? No”, diu el mosso indepe i ex candidat de Junts, Albert Donaire.

“En castellà. Amb els nostres diners. La boicotejaré tot el que pugui”; “Només la veuré si és en català. Punt i final”; “Quan la facin en català, que ha estat pagada per @tv3cat entre altres, l’aniré a veure… mentre només sigui en castellà, mai, per dignitat!”.

“Film en espanyol, pagat amb els nostres diners a través de @tv3cat, no hi penso anar”; “En castellà perquè és com s'expressen els personatges a la vida real. Cosa que encara fa més pena”; “En castellà, no. Alguns encara tenim autoestima”.

“En català, collons”; “Abans me la tallo”; “una merda amb un actor anticatalà i feta en espanyol pagant la colònia? te la pots fotre el cul”; Quina vergonya promoure cinema en nyord!. I pagat pels catalans!”; “Espanyolades? No, gràcies”, són alguns dels comentaris.

El periodista Toni Vall ha lamentat les crítiques i ha explicat que “divendres es va estrenar Mediterráneo, en gran part finançada per pressupost estatal, cosa que explica que s’hagi rodat en castellà. Mireu la ‘qualitat’ de les respostes a aquest tuit. Pitjor que Vox”.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#36 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, TV-3 I E.R.C. TOT EN CASTELLA, 07/10/2021 - 21:25

TV-3 es con PAU GASOL SI ,,, ELS DOS SON CATALANS .. PERO ELS AGRADA MOLT MES FE SERVIR MES EL CASTELLÀ QUEL CATALÀ HA HA .

#35 Agustino, Barcelona, 05/10/2021 - 08:27

Nada de cine español. Es el único en que pagamos la entrada dos veces. Una vía subvención a la película con nuestros impuestos y la otra en taquilla para entrar a verla. Y mucho menos en esta ocasión ya que la película es publicidad de la Ong de Soros.

#34 Yomismo, Sevilla, 04/10/2021 - 21:36

Yo no soy separatista y nunca veré ese bodrio globalista, financiado con dinero público que defiende la labor de los barcos negreros de las OENEJETAS pagadas con dinero público para inundar Europa de una inmigarción musulmana que ni necesita Europa y que acabará con Europa. Los barcos negreros como el Open Armas y el Aita Mari debían ser hundidos.

#33 Alfides, Barcelona, 04/10/2021 - 20:28

En serio es una noticia sobre los twits de un twit y el cuerpo de la noticia son uno por uno los twits?
Yo ya no entiendo nada...no hay cosas más importantes que hacer una noticia sobre comentarios de twitter?

#32 Marquesa del Procés Sagrat, Santa Moguda Perpètua, 04/10/2021 - 18:23

En castellà?? Una película en castellà?? Feta per catalans?? Però què és això?? On s'és vist?? I Guifré el Pilós, què opina d'això??

Pasqual, porta'm les sals, que em desmaio!!

#32.1 Arxiduc de la Santa Inde, Santa Cunegunda dels Aspres, 04/10/2021 - 19:25

Maria Fernanda, tranquil.litzat!! Que ja saps que no és bo per a la teva tensió!! Sigues forta!! Pel que fa al nostre estimat Guifré... com t'ho diria?? ... és que no vull donar-te un disgust!!