Publicitat
Societat · 14 de Març de 2013. 12:57h.

Bombers contra Mossos

Escuma i ous contra agents de la policia durant una protesta davant la seu d'Interior

Un centenar de bombers s'han presentat aquest dijous davant la seu del Departament d'Interior, al carrer de Diputació de Barcelona, per a protestar contra les retallades. Durant la protesta s'han viscut moments de tensió entre agents dels dos cossos de seguretat.

Els bombers han volgut mostrar així el seu desacord amb les retallades i les "condicions laborals" que tenen arran de les mesures d'austeritat aplicades pel Departament. Per a fer-ho han anat davant la seu d'Interior, on s'ha instal·lat un cordó dels Mossos per a protegir l'edifici.

Els bombers han fet una foguera amb neumàtics enmig del carrer i han llançat ous contra la seu situada al carrer de Diputació. Després han utilitzat les mànegues que habitualment fan servir als incendis i han ruixat l'edifici i els agents dels Mossos amb escuma. Això no ha agradat a la policia catalana.

En plena tensió entre manifestants i policies un dels mossos han picat amb una porra un dels bombers, que no anava uniformat, i ha resultat ferit a la mà. En declaracions a e-notícies ha explicat que "estava agafant la pancarta que teníem aquí i hi ha hagut un moment de tensió i els Mossos han començat a repartir cops de porra".

Foguera davant Interior

Publicitat
Publicitat

143 Comentaris

Publicitat
#72 Josan, Barna, 17/03/2013 - 09:10

Per quan Mossos vs. Mossos?

La policia tindria que ser un organ independent.

#71 Ramon, respecteu el poble i us respectarà també, 16/03/2013 - 23:59

"manolete, manolete, si no sabes toreá... paqué te mete"... cosa que traduïda al català vol dir "qui a més de dona té mossos, cal que faci els ulls grossos", perquè, com badi, aquests FDP, Futbolistes De Primera, que tenen una punteria amb les pilotes que t'hi cagues, lorito, li treuran un ull."

#70 Mar, Lleisa, 16/03/2013 - 17:42

Molt bé bombers. Hi ha gent que critica la vostra acció però no hi ha més cec que no vol veure. La vostra acció es del tot admirable i defensable i noo es pot comparar amb els dels mossos agressius. Vosaltres no feu fetits. En tot cas l'orgull ferit. Si defensin qui pertoca no els passaria.

#69 Sergi, Barcelona, 16/03/2013 - 15:53

Doncs em sembla molt bé. Un cop de mànega d'escuma per rebaixar la prepotència que tant gasten. Una baixa de fums en tota regla. Tots hauriem de pendre nota dels bombers i asumir que si fem pinya i ens organitzem no tenen rés a fer amb un poble que ho està passant magre.

#68 kalamontse, la HAVANA, 15/03/2013 - 20:33

Ernest i Lluc, sou un parell d'arreplegats que ni tan sols sabeu de què parleu ni a qui apunteu... la ruixada d'escuma es feia al lateral de la façana del departament, en cap cas als mossos. A un d'ells no li va agradar aquest acte, d'altre banda simbòlic, i en una acció incomprensible...