Publicitat
Societat · 1 de Febrer de 2012. 17:14h.

Bombers exhibeixen un porc amb el nom del conseller d'Interior

Els sindicats s'han concentrat "pacíficament" davant la seu del departament

Efectius dels Bombers de la Generalitat s'han manifestat davant de la seu del Departament d'Interior a Barcelona durant la reunió entre els representants sindicals i la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments per protestar contra les retallades.

La convocatòria de CCOO, CATAC i UGT aununciava que es concentrarien "pacíficament", però a més de petards s'ha exhibit un garrí amb el nom del conseller, en una banda del llom, mentre que en l'altre es podia llegir el del director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Jordi Gassió. "No podem acceptar que els bombers tinguem més retallades que la resta d'empleats públics", justificava la convocatòria.

Els sindicats consideren que l’administració vol aplicar al cos "un segon nivell de retallades, com passa amb la resta de col·lectius especials" que significaria la congelació del personal, la "introducció de canvis en la incapacitat temporal" i "l'incompliment del compromís amb el pas del grup C2 (antic D) al C1".

El porquet exhibit pels sindicats dels Bombers
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#16 Almogàver , La Sagrera , 02/02/2012 - 09:43

S'hauria d'obrir un expedient sancionador per maltractament animal per una banda i per un altre algú, en nom del porc, hauria de denunciar als bombers pel maltractament i crueldat contra el porquet comparant-lo amb en Puig.

#16.1 Arfonzo, Madrí, 02/02/2012 - 10:33

Compañero, ¿no te ha llegado la carta de la compañera Carmen Chacón?
Ya no te podemos pagar tus valiosas contribuciones ahora que no controlamos ni ayuntamiento ni generalidad, pero te tendremos en cuenta cuando volvamos a "tocar cucha" com decís vosotros.

Un abrazo.

#16.2 Almogàver , La Sagrera , 02/02/2012 - 16:39

Arfonzo: No se que té que veure la Chacon amb el Puig, però si sé que el tocar cucha que dius té molt a veure amb les misseries repartides i conpartides pels qui fan volar coloms i perden el poder i 80.000 vots a cada convocatoria electoral i serveixen de lacai del qui guanya.

#15 A favor dels BOMBERS, Plaça Catalunya, 02/02/2012 - 08:36

Molt be nois, no podieu triar l'animal que mes s'hi assembla.
Per la pinta que te, deu ser de la raça Europa-16

#13 valeri torres, bna, 01/02/2012 - 20:34

Aquesta actuació dels bombers (espero que sigui només d'algun bomber), es intolerable. El Govern ede la Generalitat ha d0actuar amb contundencia. Esbrinar els fets, els responsables dels mateixos, i immediatament carta d'acomiadament. A Catalunya hi molts joves que poden fer de bomber. Independencia

#12 Rubén, Terrassa, 01/02/2012 - 20:19

Quan en Saura era Conseller, posava càmares etc...els mossos eran uns autèntics herois i unes víctimes del malvat comunista que volia putejar als autèntics herois de CAtalunya. Ara que el vostre Felip Puig és el Conseller, els mossos són uns impresentables...
No dic res més!

#11 victor-lee, bcn, 01/02/2012 - 19:59

- Tota reclamació laboral es respectable. TOTA. Pero aixó de insultar a un membre del nostre Govern, embrutar carrers amb escuma, tirar petards... No us hi guanyeu el respecta de la resta de ciutadans, cosa que us la bufa.
- I soc dels que penso que un Bomber mai està ben pagat. Pero no així.

#11.1 apagafocs, tgna, 04/02/2012 - 12:44

Victoc-lee tens raò en part. No es fàcil posarse en ridícul.El polític que malmet recursos i després redueix sous no té consecuencies ni responsabilitat, desgraciadament estan acostumats a les manifestacions pacífiques i així ens va anar amb l'anterior govern i ara amb aquest. no hi ha altra forma