Publicitat
Societat · 31 de Març de 2012. 11:01h.

Bombers s'encaren amb els Mossos

"Fills de puta! se us va l'olla. Són 4 els que tiren pedres"

Bombers de la Generalitat es van encarar amb Mossos d'Esquadra durant els incidents de la vaga general del passat dijous, tal com mostra el vídeo de Youtube. Un bomber, a qui li havia tocat una bola de goma, després de treure's la camisa es va apropar a un agent i l'hi va dir "mira, fill de puta!", tot senyalant-se una part del cos.

A més, un segon bomber va retreure als policies que "se us va l'olla", a més de criticar que fessin servir gasos lacrimògens. "Que són queatre els qui tiren pedres!", va cridar. "A més treballem junts, som companys", va afegir un tercer, tot recordant que ambdós cosos pertanyen al Departament d'Interior. "Qui és el cap de l'operatiu?", demanava un altre sense obtenir resposta.

Moment de la discussió
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#30 Montse, Barcelona, 03/04/2012 - 16:55

Jo el que puc dir, és que el dia 29 és van passar totes les linees vermelles. Mirem com va quedar tot. I el que va passar és que havia un grut de vàndàlics molt fort i no van deixar a les persones que fessin una manifestació passífica. I en moments així!! controlar tot això no deu ser gens fàcil.

#29 destraleitor, BCN, 03/04/2012 - 13:54

Primer deixar clar que els bombers no estaven treballant estaven de manifa vestits amb uniforme, atès que eren bombers de la Generalitat i a Barcelona ciutat la competència és de Bombers de Barcelona.
Segon si et fiques davant dels que llences pedres com escut humà, que ha de fer la policia,

#28 Marta, Girona, 01/04/2012 - 22:07

27, sindicats anarquistes? em sembla que no tens ideia del que vol dir anarquista. Quina pena que fas......
Els bombers tenen TOTA la meva solidaritat, m'agradaria veura que fariem sense ells quan hi ha focs als camps, montanyes, vivendes.... o quan hi han accidents forts de cotxes.

#28.1 M. Piulats, Barcelona, 02/04/2012 - 11:48

que jo sàpiga, els convocants de la mani dels incidents, no la gran (on no va passar res) eren la CGT i altres sindicats anarquistes. Està molt bé això de cobrar un sou públic d'unes institucions en les que no hi creus. Talment com un ateu que es fes capellà.

#27 m. piulats, Barcelona, 01/04/2012 - 19:25

el que trobo del tot paradoxal és que una gent que treballa al sector públic, participi en la mani d'uns sindicats anarquistes.

#26 badapetita, badalona, 01/04/2012 - 18:12

En Felip Puig es deuria fer mira, quins son els que tiren pilotes de goma als bombers que estan fent la seva feina en el aldarulls del dia de vaga. Quin perfil s'ha de tenir per entrar dintre del cos d'antidisturbis ?