Publicitat
Societat · 9 de Gener de 2019. 11:39h.

Bon rotllo Mossos-Policia

A l'acte de la nova promoció de jutges a Madrid

Bon rotllo Mossos-Policia

Captura d'imatge del diari ABC

El cap dels Mossos d'Esquadra, Miquel Esquius, va assistir a l'acte de lliurament dels despatxos a la nova promoció de jutges, celebrada a Madrid amb la presència de Felip VI, de la cúpula judicial i membres del Govern espanyol.

Esquius va ser un dels convidats a la cerimònia i se'l va poder veure abraçat a comandaments de la Policia Nacional com es pot veure a la fotografia d'Efe que publica el diari ABC. Al costat del cap dels Mossos van estar el cap superior de la Policia Nacional a Catalunya, José Antonio Togores, i altres comandaments d'aquest cos policial.

El cap dels Mossos, que va assistir diumenge passat a l'acte de celebració de la Pasqua Militar a Barcelona, va substituir a Ferran López, que va ser el comissari en cap dels Mossos durant l'etapa en què es va aplicar l'article 155 de la Constitució . Miquel Esquius va ser nomenat al juliol passat pel president de la Generalitat Quim Torra.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Slobodan, Madrid Belgrado, 09/01/2019 - 19:47

Estas noticias e imágenes, no deberían serlo. En un País normal, estos el lo lógico. Buena ambiente y cooperación entre policías de un mismo Estado.

#2 botifler1914, Sinitaca, 09/01/2019 - 14:27

Esta tarde lo destituyen seguro.

#1 pajilleros por la indapandansia, onanistas del mundo, uníos!, 09/01/2019 - 12:57

Intolerable!!: las Leyes de PuigdeMunich de la nueva republiqueta deberían prohibir estos frotamientos y magreos de los ciudadanos sin baches en el ADN con "las bestias con forma humana"!