Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2022. 15:32h.

Borràs guanya temps

El TSJC revoca l'obertura de judici oral i fa quinze dies més

Borràs guanya temps

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha revocat la resolució en la qual un jutge va deixar a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a un pas de judici per "abusar" del seu càrrec en adjudicar presumptament contractes a dit a un amic des de la Institució dels Lletres Catalans (ILC).

El magistrat de la Sala Civil i Penal del TSJC ha estimat els recursos de reforma presentats per Borràs i un altre investigat per presumpte frau administratiu quan ella era directora del ILC. Així mateix, ha detallat que es concedeix un termini de quinze dies perquè les parts formulin les al·legacions convenients.

També ha manifestat que els recurrents "addueixen la vulneració del dret de defensa i a un procés just", i ha explicat textualment que Borràs denuncia la vulneració del dret fonamental a la presumpció d'innocència.

D'aquí quinze dies hàbils el jutje instructor tornarà a avaluar el calendari i decidirà si emet una nova interlocutòria d'obertura de judici oral per esclarir si la presidenta del Parlament va cometre prevaricació, malversació de diners públics, frau administratiu i falsedat documental mentre dirigia la ILC.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 gurguri, Barcelona , 05/04/2022 - 15:55

En nuestro pais y en casi todos los del mundo, esta gente poderosa consigue a base de pagar mucho dinero en importantes bufetes de abogados, retrasar los delitos a base de recursos hasta que prescriben.En este caso seguramente los pagamos nosotros tambien.

#9 Charly, Barcelona, 04/04/2022 - 23:52

Ganar 15 días quiere decir, en su caso, arramblar con unos 6000 eurakos más de nuestros bolsillos.

#8 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 04/04/2022 - 22:22

Contràriament al que es diu de forma obsesiva, la justícia espanyola és totalment garantista.

#7 Carlos Gomez, diuen diuen, diuen.., 04/04/2022 - 19:34

Res. No patiu amics, que esta en capilla y de esta no se nos escapa

Pur procediment del dret procesal. Los rezos, las plegarias y los esquemetienenmaniaporlorumbosaquesoy ja no serveixen de res.

Tenim a Doña Tachenko mes acollonida que un pollastre de El Prat pels vols de Nadal.

#6 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 04/04/2022 - 18:00

Quince días más para preparar el viaje. Un viajecito a Suiza por Semana Santa, alquilas a la Marta una habitación de la casita de la Gramola con vistas al lago, y te quedas, con la excusa de que aquello es el paraíso. El juez lo entenderá.