Publicitat
Societat · 27 de Novembre de 2009. 17:16h.

Botifarrada popular contra les consultes del 13-D

"Farts de la brasa que donen les polítiques identitàries"

Botifarrada popular contra les consultes del 13-D

Dos dels membres de l'associació, en una imatge promocional de l'acte

L'Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum ha organitzat una botifarrada popular el proper 13 de desembre, data de les consultes sobiranistes, què han estat qualificades per aquest col·lectiu gastronòmic "d'il·legals". Els promotors de la botifarrada encara no saben en quina població es farà aquest àpat multitudinari.

"Mentre altres dediquen esforços a organitzar actes il·legals que no fan si no magnificar els conflictes identitaris i de convivència entre les diferents cultures coexistents a Catalunya, els integrants de l’Associació Butiferrèndum i de totes aquelles que la recolzen, veuen en la gastronomia típica catalana una via extraordinària de celebració de la solidaritat, la justícia, la igualtat entre ciutadans i el gaudir d’una bona teca", han assegurat en un comunicat a la seva pàgina web.

"Així doncs el 13 de Desembre, l’Associació convida a tots aquells farts de la brasa que donen les polítiques identitàries a assistir al primer Butifarrèndum oficial per encomiar l’orgull d’ésser ciutadans del Món", han afegit.

Publicitat
Publicitat

115 Comentaris

Publicitat
#115 Jordi, Barcelona, 10/12/2009 - 19:50

El nacionalime és l'invent de la dreta per a que els treballadors no recordin els seus problemes, hi ha molts que ja no ho recorden, quina llàstima.
Menys estanqueres i més botifarres!!!
I el 13D, a votar que s'ha dit.

#114 Miquel Mel i Mató, Barcelona, 08/12/2009 - 20:16

Endevant BUTIFARRÈNDUM!!!

#113 Jordi, Sant Pol de Mar, 08/12/2009 - 16:19

Aixó es allo que abans es deia "dia de San José obrero" en que tota una sèrie de falangistes disfressats amb vestits de "las regiones y pueblos de españa" es dedicaven a ballar i cantar, mentre tot lo català era prohibit?

#112 carles gil, barcelona.sarrià, 05/12/2009 - 15:10

que ja no enganyeu a ningu senyors.. si clar, "ciudadanos del mundo" pero "españoles" veritat?? vosaltres si que sou nacionalistes espanyols.
visca catalunya lliure!!, perque tindrem millor benestar i desde madrid no ens manaràn.

#111 moro-marcià, planeta terra, 01/12/2009 - 17:50

El nacionalime és l'invent de la dreta per a que els treballadors no recordin els seus problemes, hi ha molts que ja no ho recorden, quina llàstima.
Menys senyeres i més botifarres!!!