Publicitat

El periodista del Diari de Girona Albert Soler reivindica el "botiflerisme"

El periodista del Diari de Girona Albert Soler ha reivindicat el "botiflerisme" durant l'entrega dels premis honorífics del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona. "Avui en dia el més digne que es pot ser a Catalunya és ser botifler" ha manifestat.

"Sé que és en companyia d'un altre a qui, com a mi, han dit botifler, que és el Joan Manuel Serrat. Bé també han dit botifler a la Caballé, a la Coixet, al Cercas, a l'Eduardo Mendoza, i a periodistes com en Guillem Martínez, Ramón de España, Xavier Rius, i amb aquesta llista de botiflers no m'imagino major orgull a Catalunya que formar part del botiflerisme" ha assegurat.

"Els nens d'avui en dia, quan els preguntes que volen ser de grans, et diuen: botifler. Avui en dia el més digne que es pot ser a Catalunya és ser botifler" ha reivindicat després de recollir el premi honorífic, que també l'han rebut el cantautor Joan Manuel Serrat i el director de cinema Santiago Requejo.

El periodista també ha denunciat que "abans la llibertat d'expressió havia estat sempre amenaçada per la dreta, però ara també ho està per l'esquerra" i ha criticat els boicots a actes polítics per part d'alguns grups d'esquerres. Soler també ha reclamat el dret a una "sanitat pública i de qualitat" i s'ha mostrat crític amb les retallades en aquest àmbit. "El dret de la salut està en perill a Catalunya perquè el Govern català retalla plantilles, mitjans i sous" ha lamentat Soler.

També han estat premiats els familiars dels dirigents independentistes presos i els que es troben a l'estranger. El director del festival, Toni Navarro, ha afirmat que "aquest país l'hem de fer entre tots" i ha criticat "la judicialització perquè no porta enlloc".

Albert Soler a l'entrega dels premis
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 Montse , Barcelona, 25/11/2018 - 17:23

Bien por Albert Soler!!!! Un montón de aplausos para él de una botiflera barcelonesa.

#20 Mcdes, Lleida, 25/11/2018 - 11:28

Albert, jo tambe soc un botifler

#19 Graupera, Vielha, 24/11/2018 - 17:06

"Avui a Catalunya, el mes que digne que es pot ser és botifler..."
Aquest Soler té uns collons com un cavall! En un festival subvencionat per la Generalitat, on es premia als "presos polítics", possiblement li donen un premi al Soler per guanyar-se'l per a la causa, però el va, i davant de la plana major separatista es caga en tot! Que gran!

#18 Cristóbal Pasadas, Granada, 24/11/2018 - 16:22

Hombre, Albert, creo que lo más digno, hoy como siempre y además, es ser el peazo de escritor que eres. Lo más digno de ser resaltado, quiero decir. Escribas en catalán o en Swahili, jajaja...

#17 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 24/11/2018 - 15:34

Jo també sóc botifler!