Publicitat
Societat · 22 de Gener de 2019. 09:30h.

"Bretolades espanyolistes"

Una benzinera independentista denuncia boicot

"Bretolades espanyolistes"

Petrolis Indpendents ha denunciat en un comunicat el "segon incident en menys de quinze dies contra d’una de les benzineres que integra el grup Petrolis Independents, que defensa que Catalunya esdevingui un estat propi". Els fets van tenir lloc dissabte passat a l’entorn de les sis de la tarda a Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

"Aquest cop els espanyolistes que protagonitzen aquestes accions no la van emprendre a cops de roc contra cartells lluminosos ni hi van deixar pintades. Es van dedicar senzillament a bloquejar amb un cotxe un dels dos sortidors de l’estació deixant-lo inaccessible pels conductors. El van estacionar de tal manera que a més dificultaven l’accés al primer dels sortidors", afirmen.

"Diversos usuaris del servei van fotografiar el cotxe, un model antic de Volkswagen Golf que al darrera llueix ben visible un adhesiu d’una bandera espanyola amb un toro enmig. Veïns del municipi diuen que el cotxe pertany a una persona coneguda per participar en aldarulls de caire espanyolista en diversos pobles de la zona, entre ells Verges", asseguren.

"El tuitaire que s’identifica a la xarxa com a @ermengolpunsola va ser un dels usuaris que va fotografiar la bretolada i la va denunciar públicament a la xarxa social. Ell mateix ha explicat que el cotxe estava estacionat de manera clarament intencionada i que no hi havia ningú a dins", remarquen.

Joan Canadell i Jordi Roset, copropietaris de Petrolis Independents, afirmen que “aquestes accions encara ens animen més a obrir noves estacions de servei arreu del país” i anuncien que en pocs dies engegaran públicament "una campanya perquè les persones que estiguin interessades en obrir una franquícia de la companyia petroliera catalana ho puguin fer, si compleixen un seguit de requisits".

Tanmateix, insisteixen que “les accions violentes i les bretolades espanyolistes sempre queden impunes, mentre que les persones que pacíficament defensem la nostra postura podem acabar a la garjola només per ser independentistes”. Canadell i Roset demanen "una actuació contundent de les forces policials catalanes, nacionals i locals, contra les accions dels ultres lesives amb les persones o que causen danys materials”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/01/2019 - 22:17

Deduzco de la última frase que están pidiendo que se actúe contra los CDR.

#15 ñigo, castello, 22/01/2019 - 19:49

Que cambien el nombre al negocio: tontos independents.

#14 Lolo, Barcelona, 22/01/2019 - 18:56

Claro que si, el negocio lo ha hundido aspanya;. otro que pensaba que en la republica independiente habria un monopolio de gasolineras de las que el por supuesto el seria Presidente. Clavao, aspanya mata tus sueños y tu bolsillo!
Tras 40 años bajo la dictadura del 3%, la corrupcion lo explica todo. Es la unica manera de entender la Catalunya de hoy

#12 Sergi , Barcelona, 22/01/2019 - 17:07

Hace tiempo ya que donde veo una estelada, lazo amarillo, presos politics, etc simplemente ni entro, ni un centimo que les compren los de su secta y punto. "Petrolis Independents" pues, ala, que pongan gasolina alli los del lazo amarillo.

#11 Chulapo, Madrid, 22/01/2019 - 16:17

Ohhhhh yeaaaaa....gasolineras para lazis....q modernos!!!

#11.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/01/2019 - 22:18

Seguro que es de un octanaje superior a la gasolina española.