Publicitat
Societat · 12 de Novembre de 2020. 15:35h.

Bronca del jutge a Cuevillas

"Aquí es respecten les institucions!"

El president de tribunal que jutja els atemptats de Barcelona i Cambrils del 2017, Alfonso Guevara, ha renyat Jaume Alonso-Cuevillas per una resposta de l'advocat que li ha molestat. Cuevillas ha indicat diverses vegades a el jutge "no el sento, senyoria" i aquest ha elevat notablement la veu per fer-se escoltar.

Guevara ha repetit en diverses ocasions a Cuevillas que no fes preguntes "del contingut". "Què vol dir, ¿que li pregunti del continent?", ha replicat l'advocat, davant la qual cosa el jutge li ha exigit "la ironia en un altre lloc, l'adverteixo".

"Crec que no he faltat al respecte ningú, he parlat alt perquè m'ho han demanat ... A mi no em contesta d'aquesta forma. A mi personalment sí, però al que estic representant, no! Si ara és moda no respectar les institucions, aquí es respecten! I la sala es reserva posar-ho en coneixement de Col·legi d'Advocats", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 VOXER y a mucha honra, Covadonga, 13/11/2020 - 06:30

Al Cuevillas va a haber que hacerle jurar bandera, que ya se está subiendo demasiado a la chepa. Y detrás de él a todo el resto de aprovechados sediciosos, piojosos, etc.

#4 SOY MATÍAS/ ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 12/11/2020 - 19:15

Paco Maruenda contó que su familia conocía a Cuevillas desde hace mucho tiempo y que siempre fue Jaime. Cuando lo cambió a Jaume se mondaban de risa al ver que buscaba una buena sombra que le cobije. Que el hambre es mu mu mala.

Por cierto ¿Qué hace ahí este hombre? ¿Cuál es su papel?

#3 gurguri, Barcelona , 12/11/2020 - 16:09

Cuevillas se subió al carro Puigdemont lo hizo Diputado, ya tenemos otra sangüijuela viviendo del Prucés.Hoy en vez de ejercer de abogado defensor ha hecho campaña electoral en la Audiencia Nacional, acompañada por la "princesa" del Jaguar que se escaqueó de la votación de los presupuestos.

#2 Veciana, Barcelona, 12/11/2020 - 16:00

En un tribunal de Estados Unidos el Cavernillas acaba en el calabozo.

#1 Benet S., Barcelona, 12/11/2020 - 15:57

Fantastica intervenció del jutge! Ja es hora que l'arribista que el Vivales el va fer diputat , segurament per compensar les minutes, algú el posés "firmes". Es un goig veure actuacions com la d0en Guevara i en Marchena que transmeten confiança i ens resguarden d'aquests sediciosos que volien pervertir tot el sistema en profit propi i mafiós