Publicitat
Societat · 11 de Maig de 2020. 08:57h.

Brutal agressió a un mosso per sis joves magrebins

Sis costelles trencades per defensar una àvia

Brutal agressió a un mosso per sis joves magrebins

Un mosso d'esquadra de la comissaria de Ciutat Vella va rebre una pallissa a la Gran Via de Premià de Mar, a l'altura de mercat. L'agent en fora de servei, segons informa La Vanguardia, va ser agredit després d'anar a socórrer una dona gran que increpaven un grup de sis joves magrebins.

El policia va intervenir després de presenciar l'escena en què els joves intimidaven la senyora, que els havia renyat per no portar màscares i incomplir les distàncies de seguretat a la cua d'accés a un supermercat.

La situació es va anar complicant i el mosso va treure la porra extensible reglamentària -poden portar-la fora de servei-. Els agressors van envoltar l'agent, van aconseguir arrabassar-li el bastó metàl·lic i li van clavar una pallissa i van fugir.

L'agent es troba des de dissabte ingressat a Can Ruti amb sis costelles trencades, contusions per tot el cos i una lesió al globus ocular pendent d'una intervenció quirúrgica que li podria portar lesions irreversibles.

Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#54 Catalina, Barcelona, 12/05/2020 - 18:44

Ya nadie va a decir eso que siempre se decía antes: ¡ "Qué más da que sean magrebíes o de cualquier otro sitio!. Son jóvenes desamparados y en el fondo bondadosos que vienen para mejorar y sobre todo PARA AYUDARNOS CON NUESTRAS PENSIONES." Toma del frasco.
Por cierto, Los Ocupas que se han peleado a hachazos en plena calle, ¿De donde son?

#53 pepe, madrid, 12/05/2020 - 17:04

Refugees wellcome!!! .. ya podían irse al chalet del vicepresidente o a la casa de Ada colau
Disfrutad de lo votado!!!

#52 Nitato, Navarcles, 12/05/2020 - 12:44

Titular de la CUP
"Un agent agredeix a sis magrebins als peus amb les costelles juntament amb una àvia racista"

#51 joan, manresa, 12/05/2020 - 11:55

La colla dels 7,començant esmolar las eines.Esperem que la setmana que ve,guardant las distancies ens podem retrobar tots de nou.--Are nomes farem un afegitó,en el Telenoticies de ahir la nit ,cap comentari sobre aquest trist fet.,axó si,parlar del sonar ,la mort de l'os i d'altres chorrades,pro la defensa d'un Mosso a una avia.RES,MUTS.SON MORUS

#50 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/05/2020 - 10:28

4000 MENA acogidos por la Gene (tirando corto) a 150€/día, serían 600.000€ diarios de nuestros impuestos para mantener a estos pagapensiones, y que irían a las arcas de los amigos del procés. 219 millones de euros al año. ¿Todavía os preguntáis por qué los indepes quieren que vengan más? Son el nou 3%.