Publicitat
Societat · 7 de Desembre de 2022. 19:15h.

Brutícia i "pixums" a Barcelona

Degradació del parc de l'Espanya Industrial

Brutícia i "pixums" a Barcelona

El parc de l'Espanya Industrial, al districte de Sants-Montjuïc, viu un deteriorament constant a l'espera de la seva remodelació. Un lector ha fet arribar a aquest diari un vídeo on mostra el deteriorament de les instal·lacions, la brutícia que s'acumula al parc, una zona ocupada per sense sostre, entre altres coses.

També denuncia l'"olor de pixums" d'alguns espais del parc així com que l'aigua del llac "fa olor de merda". La falta d'atenció prestada per les administracions a un espai recuperat a principis dels anys 80 i que va gaudir de glòria efímera amb motiu dels Jocs del 92 suma molts anys de desgast.

sense.jpg

31919-parc.jpg

De fet, el veïnat de Sants, d'Hostafrancs i usuaris van validar a l'abril l'avantprojecte resultant de reunions i passejades amb les entitats promotores del projecte de millora del Parc de l'Espanya Industrial als Pressupostos Participatius.

La inversió prevista és d'1,1 milions d'euros i la previsió és que els treballs es posin en marxa la primavera del 2023. En una segona fase, posterior a la proposta pactada ara amb el veïnat i els usuaris, es podrà abordar la renaturalització del llac.

Els usos esportius ocuparan la part central del parc, es reordenarà l'espai per a gossos i es millorarà la zona de joc infantil. Un cop feta la remodelació, l'Espanya Industrial aglutinarà 5.800 metres quadrats de zona verda que es millorarà amb plantes arbustives que complementaran el bosc mediterrani existent.

També s'incrementa i es millora la zona infantil, a la façana del carrer de Muntadas, que en total abraçarà 820 metres quadrats. Finalment, també es preveu la millora dels elements de seguretat i tancament als accessos del parc, la millora general de tot l'enllumenat del parc i la reparació dels desperfectes de les grades i la instal·lació de serveis públics.

pix.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 El fet diferencial, Barcelona, 10/12/2022 - 19:36

La marca Barcelona made in Colau de Bcn en comú

#10 Un vallesà, a prop de BCN, 09/12/2022 - 12:35

D'això també en té culpa Madrid?

#9 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 09/12/2022 - 07:48

propiedades, parte carestía de la vivienda por la inseguridad indicada, parte por las políticas de movilidad, de velocidad, de priorizar según que...

#8 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 09/12/2022 - 07:47

poso de cada legislatura manteniéndose en el poder, hará inviable revertir dicha situación y situaciones.
Pero si el pueblo lo quiere, pues adelante. Yo creo que se va hacia la insostenebilidad de Barcelona y por extensión de su conurbación, porque año sí año también expulsa a mucha población, parte leyes como seguridad jurídica alquileres y

#7 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 09/12/2022 - 07:46

ser blandos como las plazas públicas, es decir destruir las creaciones socialistas para la urbe, ya tenemos duro el sistema educativo, que ninguna plaza quede atrás dejando que todas se degraden....
Venga, va, volver a votar, a quien todos tengáis en mente y luego disfrutar, criticar, denunciar, que algo queda...para las siguientes elecciones.
El