Publicitat
Societat · 28 de Març de 2020. 20:42h.

Buch diu ara que “no ens cauran els anells” per demanar ajut a l'Exèrcit

Afirma que serà per a “un tema menor”

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha assegurat que demanarà l'ajut de l'Exèrcit si fos necessari per garantir “la salut de tots els catalans i catalanes”. “No ens cauran els anells de demanar ajuda si fa falta”, ha afirmat aquest dissabte en roda de premsa.

Preguntat per 'El País' sobre “per què va rebutjar el Govern la col·laboració de l'Exèrcit fa uns dies i ara l'ha demanada”, Miquel Buch ha manifestat que “el Govern de la Generalitat demanarà ajuda a qui faci falta per la salut dels nostres conciutadans”.

“Nosaltres el temps el dediquem a intentar vetllar per la seguretat de tots els catalans i catalanes, intentar vetllar per la salut de tots els catalans i catalanes”, ha afegit el titular d'Interior, després de lamentar que hi ha gent “més capficada en buscar contrarietats” entre governs.

Buch ha afegit, a pregunta de Ràdio 4, que sol·licitaran la col·laboració de l'Exèrcit per a “ajudes puntuals” i davant “un tema més menor” com és la desinfecció d'espais públics. El titular de l'Interior ha indicat que “sempre que hem necessitat ajuda d'altres, l'hem demanada”.

“Fa més de 30 anys que té un sistema de seguretat pública, un sistema d'emergències pública i que gestionem nosaltres les emergències públiques. Ara, per a ajudes puntuals, les demanem a l'Exèrcit de l'Estat espanyol”, ha conclòs.

 

La UME desinfecta l'aeroport de Barcelona
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 VRaptor, Alicante, 29/03/2020 - 01:03

Han caído vuestras mentiras y la máscara de salva patrias. Habéis aterrizado en la pura realidad. Formáis parte de un país que se llama España, donde si hay un problema grave de salud pública, existen protocolos y personal para solventar o paliarlo en todo el territorio nacional. No se salvan vidas de la población con los Boys Scouts.

#1 Deixa't d'anells i DISCULPA'T AMB LA UME, BcN, 28/03/2020 - 22:31

No, macu. Només demanem explicacions per la vostra impudència quan fa quatre dies parlàveu impertinentment de "no sé quin exèrcit de quin país". No volem perdre el temps amb discussions, volem que dimitiu PER INÚTILS I QUE PAGUEU LES VOSTRES RESPONSABILITATS PER HAVER MALGASTAT EN EL PROCÉS ELS DINERS DE SANITAT I EDUCACIÓ!!!!