Publicitat
Societat · 27 de Març de 2020. 17:15h.

Buch es planteja "diversos escenaris en l'adversitat"

"Des del menys advers al més advers"

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha afirmat que hi ha “diversos escenaris” plantejats per afrontar l'augment de mossos d'esquadra aïllats per coronavirus, però no n'ha concretat cap. Només ha dit que “nosaltres no deixem de plantejar diversos escenaris en l'adversitat”, sense detallar-los.

Preguntat per “com es cobriran les baixes” dels agents dels Mossos que “ja suposen el 8% de la plantilla”, Buch ha respost que “dins de tots aquests escenaris que ens podem trobar en els propers dies o setmanes, anirem esgraonant aquestes decisions en funció de la realitat que ens anem trobant”.

“Està previst de com anirem afrontant la situació a mida de com ens anem trobant la realitat”, ha insistit el conseller d'Interior, però sempre sense especificar en què consistirien els escenaris. Buch tampoc ha aclarit si preveuen fer “extensiu a tot Catalunya” la iniciativa de Barcelona d'obrir hotels per al descans dels professionals sanitaris.

Miquel Buch (foto: Departament d'Interior)
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 28/03/2020 - 16:54

¿Hay peor adversidad que el govern del millors?

#1 pere m. , sabadell, 27/03/2020 - 19:14

està molt bé plantejar-se escenaris i passar-se el dia donant entrevistes i pels platós. el que necessitem ara són accions en l'escenari que ens toca viure el real. potser ens pugem les mànigues i ens posem a desinfectar els carrers de les poblacions o ens preocupem dels hospitals i els sanitaris o mil coses més a fer, prou xerrar i més accions!