Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2020. 09:39h.

Buch va callar que els Mossos no tenien tests des del 14 d'abril

Més d'un miler d'agents estan confinats a les seves cases

Buch va callar que els Mossos no tenien tests des del 14 d'abril

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, sabia des del passat 14 d'abril que els Mossos d'Esquadra no tenien tests i, com a conseqüència d'això, més d'un miler d'agents estan aïllats a les seves cases sense poder anar a treballar perquè no saben si han contret la malaltia o no.

Buch no ho ha explicat en cap roda de premsa que ha ofert des d'aleshores malgrat que sempre detalla "l'activitat policial de les darreres vint-i-quatre hores" i fa un resum de la mobilitat" que hi ha hagut a l'àrea metropolitana.

La Policia de la Generalitat ha denunciat en un comunicat que "des del 14 d'abril no disposa d'aquesta possibilitat, a l'espera que les autoritats sanitàries determinin un sistema de proves".

La Prefectura de la Policia que el resultat d'això "és que més d'un miler de mossos són a casa sense poder saber si han superat la malaltia, amb la incertesa de si poden contagiar les seves famílies i sense poder retornar a la feina".

Finalment, deixa clar que "aquesta constitueix la principal preocupació i reivindicació dels Mossos d'Esquadra en aquests moments". "Resulta imprescindible disposar d'un sistema de proves que permeti acreditar qui té la malaltia i qui no", sentencia.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 j a miro, castelldefels, 05/05/2020 - 20:20

Us estimem pel voste bon servei, sofriment i el de la vosta familia. que el buc marxi a una porteria de discoteca,pe decencia dimiteixi.BONS MINYONS ANIMS QUE US ESTIMEM!!

#7 Sergi, Bcn, 05/05/2020 - 14:28

Ahora ya sabemos lo de la cortina de humo de las 1714 miles de mascaras: cortina de humo e inutilidad.

#6 Flanagan, Tabarnia City, 05/05/2020 - 12:51

Y los sindicatos de mossos no denuncian al tipo este? pues oye,sarna con gusto no pica.

#6.1 Neferu, Barcelona, 05/05/2020 - 13:04

Es que al que se mueva, además de no salir en la foto, le colocan el "brazalete de traidor"

#5 joan, manresa, 05/05/2020 - 12:47

Cada dia tenim tema sobre el Sr.Buch...,positiu mai..,negatiu sempre...,i deplorable quasi també....,i no pase rés...,Ell com d'altres ens prenen el pel...,es pensen que bona part del poble de CAT.,es "Gilipollas"...,Com tot axó no surt per tv3,ni per per mitjans addictas als il·luminats,tothom desconeix el parcal. DIMISSIO YA..,DIMISSIONS YA...!

#5.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/05/2020 - 14:59

No sé si pensen que bona part de la població es "gilipollas", però el cas és que els continuen votant, així que és molt probable que ho pensin i amb raó.

#4 jvcs, barcelona, 05/05/2020 - 11:20

Torra debe explicar porque el desgovern tiene test para el y su desgovern y los funcionarios publicos NO , basta de mentir primero con la cifra de muertos en residencias . ahora con los test ,y queda por saber detalladamente que ha pasado con los 35k del cargamento de nunca jamás ...