Publicitat
Societat · 3 d'Abril de 2020. 15:32h.

Budó diu que abaixar-se el sou és una "mesura populista"

"Estem centrats a resoldre la crisi sanitària"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebutjat aquest divendres que l'Executiu català s'abaixi el sou com a gest davant de la crisi sanitària del coronavirus i ha qualificat de "populista" la mesura. També ha recordat que l'any 2013 es van eliminar "els conceptes relatius a dietes".

Budó ha dit que "estem centrats i estem dedicant tots els nostres esforços a resoldre aquesta crisi sanitària" i ha afegit que "tot i que a priori no creiem que la crisi se solucioni abaixant el sou dels treballadors i treballadores públiques, vull recordar que el govern de la Generalitat va eliminar les dietes i no les ha recuperat mai".

La consellera de la Presidència també ha apuntat que calen "respostes efectives a la ciutadania" i ha recordat que "estem demanant tot allò que considerem que són respostes efectives a aquesta crisi sanitària".

En aquest sentit, ha reclamat que "s'ajudi als autònoms, a les petites empreses, postposar o que es condonin certs impostos, que el món de la cultura, històricament maltractat, pugui tenir un finançament com cal; que el Mobile i altres esdeveniments cancel·lats per la crisi sanitària es puguin celebrar l'any vinent, la renda garantida..."

Finalment, la portaveu ha dit que "la crisi es resoldrà amb propostes efectives, que és el que s'està fent el Govern i estem demanant que es faci des del Govern espanyol i no amb mesures que podríem parlar de populistes".

Meritxell Budó
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#38 Santi F., ALC, 06/04/2020 - 12:59

No es populista.. es REALISTA.
Y toca a sus bolsillos.
Y ahí les duele.
Porque populista es pedir esas medidas que antes o después pagarán los ciudadanos.
Eso el populismo.
Pero lo de ellos es directamente JETA.

#37 Neferu, Barcelona, 05/04/2020 - 12:31

Muy bien. Pues aunque sea una medida populista queremos que: OS LO BAJÉIS, ¡¡¡Sinvergüenzas!!!

#35 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , CONSELLERA DIGALI A BARTOMEU QUE FA " MESURES POPULISTAS " JA JA PER BAIXAR EL SOU ELS SEUS J, 04/04/2020 - 22:26

JA SER ACABO DE DESCOBRIR QUE , ELS EQUIPOS DE FUTBOL " FAN MESURES POPULISTAS " CON EL BARÇA Bartomeu home " NO TE FA VERGONYA " ¿ PER QUÈ BAIXEU ELS SOUS DELS JUGADORS ? Si els POLITICS NO SE VOLEN BAIXAR EL SEU SOU i no volen perdre ni LES DIETAS

#34 Sergi Sergio, Barcelona, 04/04/2020 - 14:13

La gran majoria de treballadors estan en un ERTE amb el 70% del sou, el autonoms a cero, sense ingressos, les empreses arruinadas sense vendes, sense ingressos, tot es un desastre economic bestial, pero els politics no es poden baixar el sou, aixo mai, al contrari en quan passi tot s'el tornaran a pujar encara mes. Un ERTE a tots els politics ja.

#32 Marti, Palafrugell, 04/04/2020 - 13:46

I això ho diuen els populistes per antonomasia. Cinics i bandarres!