Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2020. 15:38h.

Budó nega guerres amb Salut pel desconfinament

Presidència referma la confiança en Oriol Mitjà

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha negat que estiguin treballant en dos plans de desconfinament, en referència al presentat dissabte pel Departament de Salut i el que ha de presentar el viròleg Oriol Mitjà.

Budó ha dit que "des del Govern de la Generalitat no estem en absolut treballant dos plans de desconfinament" i ha recordat que el president Quim Torra va nomenar Mitjà per "coordinar tot el que ha de ser aquest pla de desconfinament".

La consellera de la Presidència també ha subratllat que el pla és "transversal" i que "requereix de la participació de tècnics i de diferents Departaments de la Generalitat". "No hi ha cap pla paral·lel. És un únic pla del Govern que està coordinat i assessorat pel doctor Oriol Mitjà", ha insistit.

Finalment, ha explicat que la setmana vinent "tindrem el dibuix del pla de desconfinament de la Generalitat" i destacat que un dels temes que s'està tractant és de quina manera "donem prioritat en aquests col·lectius més vulnerables com poden ser els infants, els nens, els joves i la gent gran".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat